Valborgsfirande!

Har varit och firat in våren tillsammans med många andra och kände värmen från majbrasan. Det var dock den enda värmen eftersom det inte har varit sommarväder ikväll. Jag och min man knallade runt tipsrundan som fanns där och tro det eller ej så blev jag en av de stolta vinnarna som hade alla rätt ;) Jag fick en kepa med godis i, och vann sedan en stor påse marshmallows på lotteriet. Ganska typiskt när jag inte äter godis men resten av familjen tyckte att det var ett alldeles fantastiskt pris.
Annars så har jag krattat och rensat i den stora blombänken hela dagen. Upptäckte att det fanns tusen saker som skulle behöva göras ute på tomten. Sysslolös behöver vi då inte känna oss i sommar, fast det är ju ganska skönt att få känna sig sysslolös och bara slappa på vår stora altan med en god bok i handen.
I morgon är det 1:a maj! Tänker du gå ut och demostrera?? Jag tror att jag hoppar över det :)
Ha det gott så länge.
Kram0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Blogga? Kanske det...

Puh! Det var inte det lättaste att få till en startsida. Tusen TACK till Denise min kära dotter som har hjälpt mig igång. Det var bara att luta sig tillbaka och sitta med armarna i kors och försöka följa med blicken när hennes fingrar dansade över tangenterna. Lost på en enda sekund :) Dessutom så lät det så gott när hon smaskade på godiset hon hade bredvid men eftersom det inte är juletid så faller jag INTE för frestelsen- NEJ!!!
Nu är det hunnit bli lördag och valborgsmässoafton så nu säger jag GOOD NIGHT och på återseende... om du vill, vågar och kan som Lasse Kroner brukar säga.

4 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Välkommen till min nya blogg!

0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg