GOTT NYTT ÅR!!

Nu står 2012 för dörren. Kan summera ihop 2011 och vet vad det året hade att bjuda på. Det är med en viss spänning och faktiskt oro också som det blir ett nytt år. Vad har detta år att erbjuda? Jag ska iallafall försöka ta hand om varje dag på bästa sätt och unna mig vardagslyx lite nu och då.
Det nya året ska vi fira in tillsammans med goa vänner i Västerbotten. Hoppas att ni alla får ett riktigt Gott slut på detta året och jag vill också önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!
Tack
för att ni kikar in här och läser.
Kram R
                                     
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Sista fredagen i år!

Oh dearest vilken lååååång sovmorgon det blev idag. Denna tid brukar ju jag ha lunch på jobbet :) men nu är det fortfarande lov och jag bara njuuuuter av att bara få ta dagen som den kommer. Igår denna tid var jag i träningslokalen och körde ett pass cirkelträning. Idag känner jag att jag var där igår. Dagen fortsatte med umgänge både hos vän och hemmavid och däremellan lite shopping och sekretariat för sonen på basketcup. En rolig och händelserik dag.
Denna dag ska jag försöka ta mig ut i snön tillsammans med Carmen tror jag. Ikväll vankas det mer umgänge med goa vänner här hemma och i morgon är det nyårsafton och ett nytt år står och knackar på dörren för att få träda fram. Bäst att gå och ta vara på den sista fredagen detta år på allra bästa sätt. Kanske börjar med lite frukost/lunch tror jag ;)
Önskar er en härlig dag!
Kram R
Ni som jobbar idag....
Hey, it´s

It´s...

0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Spring season 2012.

Idag lagomt till nyårslöftet damp den ner! H&M katalogen, spring season 2012. Jaha, då var det alltså redan dags att börja tänka i de banorna då :) Har smaskat godis i en månad nu och vill faktiskt säga att jag är ganska less. Tror inte att det blir något större problem att sluta igen efter nyår. Har jag klarat det förr så...
Tur att jag redan hade bokat in träningspass både idag och i morgon då (hehe) Ikväll blir det ett svettigt indoorwalking-pass och i morgonbitti blir det ett funktionellt cirkelpass. Hoppas att jag kan åka på båda två. Jag har lyckats få ont i nacken/axeln igårkväll. Kanske jag bar för mycket påsar igår på rean?? Näe, så kan det ju inte vara eller???... ;)
Nu ska jag gå och låta tvättmaskinen få sig ett träningspass eller två. Den har nämligen vilat under julhelgen så nu är det dags.
Må gott!
Kram R

0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg