Xmas

I dag på jobbet så sjöng jag för mina kollegor en rad ur sången jul, jul strålande jul. Jag valde raden ur vers två: Kom, kom signade jul ;) Tror att det känns så både för barn och vuxna just nu. Trötta är vi allihopa. Vädret måste jag få klaga på. Var är vår adventssnö?? Storm och piskande regn sista dagen i november, kan bara säga hm...
Inne däremot är det mysigt som tur är. Tänk att en adventsljusstake och en stjärna kan göra denna mörka tid vacker trots allt. Snart behöver vår kära hund ut på en kvällsrunda så jag tror att jag kopplar på mig
joggingskorna och rensar tankarna lite. Hoppas att det inte är lika halkigt som igår när jag åkte skridskor på vissa ställen eller jag kanske ska säga på alla ställen efter byavägen.
Skön onsdagkväll önskar jag er.
Kram R

0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Det var visst bara tisdag!

Jag har gått omkring och trott att halva arbetsveckan var gjord. Det var tydligen inte så :) Det har varit en dag utan luft på arbetet. Ventilationen hade avstannat helt så varje rum var extremt varmt och extremt syrefattigt. Gissa om huvudvärken kom som på beställning. Detta tror jag att jag ska jogga bort lite senare ikväll för då får man verkligen andas in frisk luft.
Annars så fortsätter väl julstöket så jag blir klar någon gång. Finns vissa smådetaljer som fortfarande släpar efter. I går satte jag upp min nya jultavla som jag har beställt från en av mina favoritbloggar. Bloggen finner du på www.husnrnio.se Kika gärna in och se alla hennes fina tavlor som hon tillverkar. 
Nu blir det middag om bara någon minut så: Ha en fortsatt trevlig TISDAG! var det visst :)
Kram R
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Gjorde en T ;)

Idag när jag kom hem gjorde jag en T. Detta kan vara ett ganska så internt skämt men...
När man gör en T så kryper man upp i soffan tillsammans med en skön filt och sover litegrand innan middagen.
Måste säga att det verkligen passade mig som handen i handsken denna måndag. Extra mysigt var det att det lyste en massa julpynt i det dunkla rummet. Detta kan man tyvärr inte se på bilden. Där ser det mer ut som att det är fullt dagsljus men men.. :)
Hoppas att ni har haft en bra måndag!!!
Kram R

Nice to RELAX!!!
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg