1 år!!

Välkommen till min nya blogg! 2011-04-29 @ 23:22:42

276 inlägg har det blivit under detta år! Har varit riktigt roligt att blogga under detta år :) Kul att se att det finns några som läser det jag skriver. Det jag skulle vilja ändra under det kommande året är min header. Tyvärr är jag ju inte den mest tekniska men ... Ska också lova mig själv att bli bättre på att lämna spår efter mig när jag läser andras bloggar. Gör det du också. Det skulle glädja denna bloggares hjärta :) 
Ha det riktigt bra denna söndagkväll. I morgon firar vi in våren men först lite jobb.
Kram R 

0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Förstenad!

Tar en paus efter min och Carmens prommis i vårsolen och passar på att titta in här och önska er en härlig skön söndag.Härligt var det i att vara ute. Med vårsolen kommer vårfåglarna. De är så fantastiskt fina att titta på och att höra storspovens drillande är lika underbart varje år. En till som tycker att det är INTRESSANT är min kompis i koppel. Jag stannade upp så att hon fick titta. Minuterna gick och gick och gick och hon tittade i samma ställning som hon stannade i . Tänkte se om jag eventuellt skulle kunna vänta ut henne men... Tillslut bestämde matte att det var dags att gå iväg för hon hade lite fler planer för dagen.
Bäst att ta itu med de planerna då.
Kram R
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Vårshopping!

Vaknade med ännu mer träningsvärk än igår... ja vad säger man? Basket är tydligen inget för äldre damer. Känns tungt att erkänna att jag nog måste räknas till dem numer...:) Träningsvärken blev dock lindrigare när jag tittade på termometern och såg att det var 11 grader i skuggan. Känns underbart att våren kanske kommer tillslut. Ännu mer akut att få en jacka till K och även ett par vårskor. Vi packade baksätet fullt med tonåringar och begav oss in till stan för lite shopping. Blev en lyckad tur och vi fann det vi sökte. Idag var det väldigt många som gick omkring och åt årets första mjukglass. Blev lite småsugen men när jag såg kön till glassbaren på Strand så avslutade jag de tankebanorna genast. Nu blir det en lugn hemmakväll med en titt i inredningsmagasinet Allt i Hemmet. Nu har jag ju  all tid i världen att läsa igenom den :)
Skön lördagkväll önskar jag er alla!
Kram R

Har invigt den nya vasen med mina favoritblommor.

Dessa fick jag med mig hem idag.

0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg