Välkommen fredag!

Som jag skrev på facebook så är det slut på arbetsveckan och dags för fredagsmys. :) Ikväll kommer dessutom min husband hem från Birmingham. Har levt singelmamma alldeles fööör länge nu. Jag är glad att jag inte behöver göra det varje dag eller som barnen säger att det heter. Tjugofyrasju. :) Det finns ju de som lever så och er vill jag ge en stor eloge :)
 
Ikväll är det också läge för att krypa upp i fotöljen, tända ljus och höra hur regnet smattrar mot fönsterrutan. Just ja, det var ju lite taxikörning också ikväll. D ska hämtas hem från en maskerad men kanske Marre har lust att köra lite fin bil efter en vecka utan bilkörning? Vi får se...annars hoppar jag in framför ratten och styr kosan mot Luleå senare ikväll :)
 
Skulle tro att det behövs åka in och handla lite nya skor och kläder till tonårspojken också i helgen. Han har växt en hel del och skostorleken är numer 44. Undra vem han släktar på då? Hans far, farfar, morfar har högst använt sig av storlek 42 :)
 
Nä, om man skulle prova få Carmen ut på en liten promenad för just nu är det uppehåll och då kanske hon kan tänka sig lite utetid med matte.
 
Ha en skön fredagkväll allihop!
Kram R

 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Regn, regn, regn...

Dagens väder har bestått av hårda vindar, massor av regn stundtals och cirka 7-8 grader varmt.
Jag börjar ångra mig att jag inte for ut på min springtur igårkväll... fast å andra sidan så prioriterade jag att klippa gräset istället vilket kanske också var en klok grej att syssla med om man tittar på vädret. Alltså är det bara att tänka såhär: Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder :) 
 
Härinne är det iallafall varmt och mysigt. Tände ljus både på bord och i fönstret när det var dags för middag tillsammans med mina älskade barn,  Gillar verkligen min nya ljusstake från Ikea som lyser så stämningsfullt i köksfönstret. Jag gissar att jag kommer att använda den flitigt i höstmörkret :)
Nu ska jag ta och fundera på vad som kan vara bra kläder en kväll som denna??? Någonting vind och vattenavstötande kanske :) 
Kram R
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

Kloka ugglor.

 
 
Godkväll på er!
Kikar in och delar med mig av av några söta ugglor i olika skepnader som fick följa med hem idag när jag fördrev tiden på stan. Inköpta på Lagerhaus ifall någon är nyfiken :)
Nu väntar jag bara på att mörkret ska infalla så att jag får se hur den ser ut när den lyser. 
Må så gott ikväll! Tänd en lykta eller två och låt mysfaktorn stiga :)
Kram R
 
 
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg