Adjö 2012!!

Snart är detta året slut och som de flesta så så ägnar jag en stunds eftertanke åt vad detta år har fört med sig. Jag har träffat nya vänner :), jag har upplevt en oerhört tung höst på jobbet med människor som har ryckts ifrån oss alldeles för tidigt, barn och även kollegor har mött tunga saker i sina liv :(  Detta har berört mig väldigt djupt fast jag endast stått på sidan om och försökt vara ett stöd. 
 
Själv har jag äntligen kommit igång med träningen som jag ville och har lättat på vågen en del :) Det känns roligt för jag tycker om att träna! Nu satsar jag på att nå mitt mål under 2013 för jag är inte riktigt framme ännu.
Jag är TACKSAM att våra nära och kära har fått ha ett bra år och jag önskar innerligt att 2013 ska bli minst lika bra som det förra.
Nyårsaftonen blir annorlunda än den brukar vara. Vi brukar alltid fira med våra vänner i Skellefteå men i år stannar vi hemma i Norrbotten eftersom vi nu har kommit i den fasen att ingen av våra barn helst vill fira med sina föräldrar och behöver skjuts till sitt nyårsfirande. 
 
Tillslut vill jag TACKA alla som kikar in här och läser om min vardag! 
Hoppas att ni alla får ett riktigt GOTT NYTT ÅR! 
Här kommer den sista bilden från min almanacka och dessa ord vill jag skicka med er under 2013
 
                                                    Kram R
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

Äntligen skidväder!

Tjohoo!
Idag har jag åkt skidor igen :) Tog en sväng med vovven på skoterleden. Gick sådär så jag vände hemåt och möttes av ett uppkört elljusspår!!!!!!!!!! Hur kul som helst. Jag och Carmen tog ett varv tillsammans innan jag åkte hem med henne. Nöjd var jag INTE då utan fortsatte att åka lite själv också. Förkylningen som besvärat mig de sista dagarna verkar dessutom ge vika...vi får se. Hoppas det iallafall för nu är det verkligen skidväder. Igår -20 och idag +1,5. 
                     
                      
Nu efter att ha sett på lite Tour de Ski ska jag kasta mig i duschen. Ha en fortsatt trevlig dag/kväll
I morgon firar vi in det 
Kram R
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Godis är gott... ett tag iallafall :)

Så less!!! Inte på ledighet, livet eller så... utan jag är less på GODIS!!  Idag har jag hunnit med två provsmakningar av vårt julgodis Nu längtar jag efter nyårsafton eftersom jag brukar klippa av godisätandet vid tolvslaget och hålla mig ända tills det blir 1 december nästa gång. Det som är roligt med godisätsandet är det trevliga sällskapet som vi har omkring oss. Vi har några årliga gäster som vi alltid bjuder och så kommer det ibland som idag vänner på besök som vi inte har träffat på mycket länge. Såååå mysigt!!! men välkommen tolvslaget säger jag :) 
 
                                           
12 sorter plus 2 goda sorter som gästerna tog med sig... alltså 14 stycken hembakat godis. 2 sorter köpta godissorter, och 2 sorters fikabröd. Ett fat med frukt faktiskt. Ojsan, lite nyttigheter fanns det med betoning på lite men lite är iallafall mer än inget, eller hur (hehe)
Proppmätta kvällshälsningar från mig!
Kram R
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg