Dagens sportlovsaktiviter!

         Gissa vad detta är?
  
En draknäsborre och ett draköga för de som inte såg vad det är.

Solen har lyst på himlen idag också. Jag har jobbat idag också och vi har varit ute och fångat dagen med olika roliga aktiviteter. Åkt draken på bilden ovanför och sedan sprang vi i labyrinten ett tag. Fröken Rosi blir som ett barn igen och måste prova minst en gång av det som finns att erbjuda. Knasigt eller inte? Det kan ju få förödande konsekvenser eftersom man inte är ett barn längre men jag klarade mig iallafall helskinnad från dagens övningar :)

Här kommer lite fler härliga bilder från dagen:


Gissa vem som var salig när hon fick ta på sig långfärdsskridskorna igen.

Sedan fick den berömda isgrodan ett besök. Gissa vem som åkte?? :)

Efter en toppendag kom jag hem frusen och kände mig lite krasslig. När jag gick från bussen tänkte jag att skidåkningen får stå över idag. Har pressat kroppen flera gånger förut och vet att det definitivt inte är bra att träna när man känner sig halvkrasslig. 
Vad får jag se när jag nästan är hemma vid vårt hus om inte:
 
Nyuppkörda skidspår som ingen hade åkt på... ja då kan ju inte jag hålla mig utan åtminstone en liten sväng kan jag väl orka? Ingen blev gladare än Carmen så det blev en liten sväng iallafall.
Kvällen kommer jag ägna mig åt att tvätta och förbereda lite saker åt barnen som åker iväg på sportlovsläger i morgon. Sedan ska jag försöka bli frisk också. Få se hur det går då?
Kram R
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Härligt jobb jag har!!

Sportlovet bjuder på ett helt fantastiskt väder än så länge. Vara ledig är ju kul men om man nu måste jobba så har jag verkligen det bästa jobbet som finns. Skidor, sol, snö... jamen listan kan göras lång på fördelar. Det var dock ganska mycket kladdsnö idag så jag höll på att stå på näsan mer än en gång. Det tog stopp helt plötsligt :)
Efter jobbet fortsatte jag in till stan och åkte ett varv på Ormberget också. Lika bra när jag hade med mig skidorna i bilen. Sen var det dags att plocka upp resten av the family på diverse platser runt stan innan vi vände hemåt igen. Nu efter dusch och en mindre middag så tar jag det lugnt resten av kvällen och laddar för mer sportlovsaktiviteter i morgon. Håller tummarna att vädret fortsätter att visa sig från sin bästa sida.
Kram R
  
                        Efter skidturen på jobbet :)
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Sportlovsmåndag!

Jobbade idag men fick ändå njuta av det fina vädret tillsammans med barnen i ishockeyrinken. När jag sedan kom hem så hann jag dessutom ut i skidspåret tillsammans med Carmen. Sonen skickade jag ut på en joggingrunda så nu kan vi känna oss sportigt nöjda denna kväll :) Jag älskar verkligen vårvintern här uppe i Norrbotten och skulle aldrig vilja byta den mot redan bara gräsmattor och asfaltvägar.Speciellt när det är sportlov. Gräsmattor och asfalt är också härligt men nä, jag gillar snön. Se själv:

Här är min skidkompis som också älskar snö. Idag med lite frost i skägget :)

Hoppas att ni har fått vara ute i det vackra sportlovsvädret.
Ha en bra kväll!
Kram R
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg