I spåret!

Ikväll har jag botat lite av min skidabstinens. Trotsade utetempen som hann sjunka till -20 innan jag klev ut i spåret. Såg ut som en bandit med snusnäsduk över ansilktet men det behövdes verkligen. När jag hade åkt en bit så började jag att fundera på om jag var på rätt spår????? Att inte veta gjorde att jag började frysa ännu mer tror jag för när jag hade använt en av mina livlinor och ringt en vän som vet om gult var färgen för kvällen så återvände värmen och jag kunde åka mina 5,4 km utan att frysa alls.
Nu har jag duschat i kokhett vatten och även druckit två STORA glas med te medan jag tittar på Äntligen Hemma. Ska nog inte sticka ut näsan genom ytterdörren någon mer gång ikväll.
Ha en fortsatt skön tisdagkväll everyone!
Kram R
     foto: Google
I LOVE IT!! fast det är lite roligare när utetempen är något varmare :)
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Måndag igen :)

Måndagkvällen har rusat förbi. Efter middagen har vi varit och sagt adjö till vår gamla blå Mondeo. Otroligt vad mycket saker och framförallt "skräp" det fanns i den. Åkte sedan vidare och hjälpte mor och far att koppla in en ny tv. De hjälpte också D med ett skolarbete som handlar om pitemålet. Vi har suttit och skrattat medan en diktafon har spelat in när de har pratat som bara de som kan pitemålet ordentligt kan prata.
Nu ska vi avsluta kvällen med lite CSI.
Kram R

Mina gullföräldrar Love you!! <3
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Sista söndagen i januari.

Sitter i vårt kök och värmer händerna runt en varm tekopp. Tittar ut genom fönstret och är glad att jag får sitta inne i värmen. Har nyss varit på en prommis med vovve och man. Ops, där hoppar den stora "lilla" knähunden upp i famnen. Gosigt men lite olämpligt kanske. Bäst att gosa lite innan jag kan fortsätta skriva för detta var svårt :)
Sådär, då fortsätter jag att skriva några rader till. Ska snart iväg på ett hemparty. LR Health & Beauty systems. Inget som jag hört talas om förut så det blir spännande att se vad de har att erbjuda. Resten av kvällen ägnas åt basketträning som vanligt. Tror att det blir jag som skjutsar iväg sonen. Vi erbjuder oss frivilligt numer eftersom vi får köra den nya bilen (hehe).
Hoppas att er helg har varit bra och att ni känner er redo för en ny arbetsvecka.
Ha en skön söndagkväll!
Kram R
   Innanför våra köksfönster just nu.

 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg