Guuuld i skogen :)

Tillsammans med storstorasyster och hennes man travade jag och D iväg och letade efter lite skogsguld. Första gången jag någonsin plockar hjortron. Bättre sent än aldrig. En bärsort som jag gärna har i frysen. I höst ska det plockas bär och fyllas på i frysboxen har jag bestämt. Lite vuxenpoäng på det va? :) Tog några år att komma dit men nu så... En annan dag ska vi prova fiskelyckan lite.
Nu efter 2 dagars nattsund och "tidig" morgon dagen efter så sjönk jag ner i fotöljen och tittar på OS-basketmatch tillsammans med sonen en stund. Behöver vila ikapp lite känns det som. 
Hoppas att ni har en lugn och skön söndag allihop så hörs vi framöver!
Kram R
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

På en ö!

Idag åkte vi ut till våra goda vänner som har en stuga i Luleå skärgård. Alltid lika mysigt att komma dit och alltid lika roligt att få träffa dem. Sol, lite fotboll, grillning och framför allt trevligt sällskap. Jag och min vän gick på en liten tur med min nya kamera och försökte fånga lite av skönheten på ön. Jag fick också en bild av själva sjöjungfrun där hon satt på en sten och tittade ut över havet :) Kära vän, jag är så GLAD att jag känner just dig!! KRAAAM <3
Ibland önskar jag att vi också hade en stuga vid havet. Vatten, sjöfåglar, båtar, havsluft... är SOMMAR tycker jag. Tur att vi har vänner som vi kan hälsa på där vi kan få uppleva en viktig ingrediens i just ordet sommar :) 
Delar med mig av lite bilder från dagen.
 
 
Fortsatt TREVLIG kväll!
Kram R
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Mattor som doftar såpa! :)

Sitter här med en kopp te och vilar mig efter dagen hemma hos mamma och pappa. Idag stod tvätta mattor på schemat. Känner redan hiur träningsvärken kommer smygande i armarna :) men det är det absolut värt. Det är så mysigt att stå och borsta mattor tillsammans med dem, surra lite...eller mycket kanske och framförallt lära sig hur man gör. Efter skrubbandet så spolar pappa av dem med högtryckstvätten numer. Förr stod de och stötte med en påk tills såpan och tvättmedlet försvann ur mattorna. Puh! Tur att det har blivit lite mer modernt numer :)
Längtar tills det är dags att lägga ut dessa rena såpluktande mattorna härhemma. 
Här kommer lite bilder från arbetspasset...
Må så gott!
Kram R

Bäst att knyta byxorna :)
 
 
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg