Regnlördag! :(

Idag är det verkligen inneväder! Regnet smattrar mot rutan och det blåser hårda vindar. Jag sprang ut i bara nattsärken för att rädda en del av våra blomster som inte står under tak.

Igår däremot var det en dag i solstolen tillsammans med en god bok. Åkte också in till Piteå som har fotbollscup hela helgen. Såg paraden, fikade på ett fik och midnattshoppade tillsammans med våra vänner som bor där. När vi kom hem hängde det en gullig Elvis berättelse på dörren. Den har Emilia 9 år skrivit till sin Elvistokiga granne :) Tack gullunge!

Idag tycker jag synd om de som måste spela fotboll i detta hemska väder. Jag själv siktar på en joggingrunda senare ikväll och hoppas då att regnet har avtagit.
Önskar er en bra dag var ni än befinner er!
Kram R
 
Lite bilder från igår:  
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Goa foten!

Idag har jag varit hemma hos kära mor och far och träffat bland annat denna lilla goa fot.Träffade också 2 till gullungar med lite större fötter men lika goa :) Några mysiga timmar med surr, och så lite gott att äta förstås.

Åkte hem och fick beskedet att det inom de närmaste dagarna ska regna en hel del så jag fick för mig att då måste det klippas gräs ännu en gång. Vandrade ett bra tag på vårt stora äng till gräsmatta med bra musik i öronen. Fortsatte sedan och krattade hela ängen för att det skulle bli riktigt snyggt...Skrytsamt kanske men jag känner mig riktigt nöjd med dagens träningspass :)

Idag har dessutom ännu en i familjen fått semester. Mauritz gjorde sin sista dag på 6 veckor. I morgon jobbar även Denise sista dagen så sen checkar vi in som semesterfamiljen Danielsson fullt ut. Det känns så skönt att alla äntligen är lediga :) Semestern ska vi fylla med lite hemmajobb och även en resa till huvudstaden framöver. Utomlandsplanerna lägger vi på hyllan detta år.

Nu te och semifinal nummer 2 i fotbolls EM.

Godkväll till er alla!

Kram R

0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Ännu en dag, en kall dag...

Ännu en kall semesterdag.Bra joggingväder iallafall :) Har varit ut på en tur med min kära man. Förvånande att jag klarade springa 5 km efter min hemska förkylning jag haft de senaste 2 veckorna. Joggade en ny väg så det var extra roligt och framför allt mysigt att springa bredvid en vacker spegelblank sjö.
Nu sitter jag här i min fotölj och känner mig nöjd och ser på när andra springer för fullt på tv:n. Spanien  vs Portugal. Lite jordgubbar blir det lite senare tror jag. Nu är det bara att äta dessa så ofta som man bara kan innan säsongen är över för denna gång. Love them ♥
Önskar er en skön kväll!
Kram R
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg