Min egen stund!

Nu är den här! Min egna sköna stund som jag värdesätter så oerhört mycket. Två fredagar har jag varit utan den och nu när den är tillbaka så kommer det över mig hur mycket den betyder för mig. Bara den som uppskattar ensamhet vet vad jag menar, bara den som varit bland flera 100 personer under veckan förstår mig fullt ut, bara den som varit bortrest hemifrån flera helger på raken kan känna känslan av vad ett eget hem betyder. Tror att jag tar ännu en tekopp och surfar igenom min favoritblogglista. Vem vet, jag kanske hittar något trevligt som jag kan klicka hem ;) Mitt senaste klick var ett armband som jag hittade på carlssonsinterior.se.
Bjuder på en något suddig bild. (Förresten har jag sagt att jag önskar mig en bra kamera hihi)

Ha en toppenskön fredagsmyskväll! Jag ska iväg och se basket :)
Kram R

En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

Dan före dan, före mysdan :)

Torsdag idag då. Dagarna har gått supersnabbt fram och veckans mysigaste dag är redan i morgon. Helgen kommer vi att ägna åt basket, både se K spela men också hålla alla tummar och tår för att LF ska ta hem ännu en slutspelsmatch i morgonkväll.
Kom hem ganska tidigt idag och hann med att plocka lite påskris till kommande högtid. Det hamnade dock endast på bron än så länge men kanske i morgon så får jag det på plats. Blir så sugen på att byta till vårgardiner i köket också såhär till påsk. Få se om det också kan hinnas med i morgon. Kvällen ska jag ägna åt att köra bil, både till träning och till att hämta hem D och M som är och förlustar sig på olika håll. Kanske kanske att jag slänger i skidorna i bilen och tar ett varv i spåret medan det finns någon snö kvar.

Ser att ni är några som brukar kika in på min blogg och det känns jätteroligt att ni vill läsa vad jag skriver. Lämna gärna ett litet spår efter er :)
TACK!

Där satt den!!!... fast alltså. Hoppas detta inte händer i helgen ;)

0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Härliga vårvinter!

Vissa dagar är mer härliga än andra. Vissa dagar känns det lättare att gå till jobbet än andra. Denna dag var en sådan jätterolig dag. Sol, slalom, glada barn som turades om att åka med fröken vilket resulterade i att fröken fick ha liftbygeln i knävecken mest hela dagen. :) Roliga samtal på väg upp till toppen av backen var en annan sak som berikade min dag positivt.
Känns skönt att kvällen är tom på aktiviteter så när som på att fixa till i hushållet. Man blir dock lite mör efter en hel dag ute i friska luften. Nu är det nog dags att ta mig själv i kragen och sätta igång med lilla listan.
Ha en skön kväll allihop!
Kram R

Dagens outfit!

The top of the hill :)

0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg