Sista dagen i maj!

Idag är det prick en vecka kvar till det blir sommarlov på skolan där jag jobbar. Såhär nära examen så är det fullt upp med lite av varje så jag hade glömt att plocka in blåbärsris som jag alltid gjorde förr i tiden. Nu lät jag väldigt gammal va? :) Idag gick jag iallafall straight to the wood när jag kom hem och det tog väl sisådär 5 minuter innan det stod en liten bukett på köksbordet.

I morgon blir det en ny månad igen... juni. Då börjar nedräkningen till den välbehövliga semestern som blir min på midsommarafton. Nu är det fortfarande maj några timmar till så jag slutar med mitt dagdrömmande tror jag.
Önskar er trevlig torsdagkväll!
Kram R

En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

Vila huvudet!

Snart är månaden maj slut! Snart är det semester och snart får jag lik Carmen här på bild lägga upp mitt trötta huvud och vila i solen på altanen medan jag spanar ut över ägorna :) Kan ju förstås vara lite smartare att krypa upp i en solstol istället. Åtminstone så är det mjukare för det trötta huvudet.

Sommarvärmen har dessutom smygit iväg och gömt sig någonstans. Hoppas att den återkommer till veckan då de flesta får sommarlov.
Får se om det trötta huvudet orkar sig ut på en joggingtur ikväll?? Det brukar vara bra för att få lite ny energi.
Kram R

En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

Mammors dag!

Morsdag! Alla mammors dag! Min dag med startbokstaven S: Soligt väder, sovmorgon, salmingtrosor, sanslöst gulligt kort och sommartårta på altanen :) Toppendag!
Hoppas att ni njuter av dagen lika mycket som jag gör.
Kram R


0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg