Adventsfredag!

Tillbaka på jobbet idag! Det kändes riktigt bra. Att det sen är en hel massa som man måste ta igen är en helt annan sak ...det ordnar sig säkert på något vis. Nu lägger jag jobbet åt sidan och tar helg istället. Adventshelg dessutom. jag har längtat efter att få plocka fram lite adventsljusstakar, stjärnor för att det ska bli mysigare i våra fönster. Eftersom jag är en sån som byter gardiner i varje rum och julpyntar så har jag ju förstås inte hunnit färdigt men det får jag fixa i helgen. Huvudsaken att kök och vardagsrum är klart för där tillbringar vi mest tid härhemma.
Blåbetsad adventsljusstake köpt på Ikea för säkert 100 år sedan... nja nu överdrev jag visst men den är inte ny iallafall ;)
Ljuset däremot är en favorit i repris och faktiskt nytt för i år. Nu behövde inte jag fundera över vad jag skulle ha för ljus på denna bricka i år, bra va?...och ser ni koppen...ÄNTLIGEN får jag dricka mitt te ur den. 
 
Helgen för mig blir lite mer adventsfix och efter alla dessa minusgrader som har varit så kan det nog bli en eller kanske två svängar ut på någon is. Hoppas, hoppas, hoppas!!! :)
Ha en riktigt bra adventsfredag!
Kram R
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Ännu en dag...

Ännu en dag hemmavid. Efter denna höst som både varit tung fysiskt men också känslomässigt på jobbet så har tillslut kroppen sagt ifrån och den värre varianten av magkatarr har infunnit sig. Förstod att det troligen skulle hända inom en snar framtid så...
Har iallafall försökt rekrytera mig och tog med mig en glad vovve till skogen för en liten promenad. Så hon har längtat. Har varit i koppel i 1 månad på grund av att hon har löpt och sen har ju denna höst inte bjudit på så fint skogsväder precis...men nu så
                       
                        TJOHOO!!! Se så lycklig man kan vara :)
TJOHOO!! Ser jag lika lycklig ut eller???... :)
 
 
Här får ni se lite av det jag såg därinne i den mörka skogen:
-7 grader men ändå så rinner vattnet i den lilla bäcken.
Inte mycket till snö ännu.
När jag blir STOR så ska jag bli en JULGRAN!!! :)
 
På väg hemåt stannade jag en stund och njöt av utsikten som vissa i denna by har förmånen att ha.
Tror jag gräver upp mitt hus och flyttar det hit!
Skön lill-lördag allihop!
Kram R
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Platt fall...

Hm... ändrade planer hemmavid med hopp om julfix. 
Detta får bli min och Carmens sysselsättning istället. 
 
Vaknade i morse och kände att nu tar magkatarren över ordentligt här så det får bli en hemmadag i vilandets tecken. Tror att jag dock kryper upp i soffan istället för den är sååå mycket mjukare :)
Ha en bra tisdag allihop!
Kram R
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg