Mittpådagenfika

Vädret denna sista söndagen i september ser ut såhär. Förkylningen har inte släppt greppet om mig ännu tyvärr. Få se om det blir jobb i morgon eller??... Dumt var det när jag såhär i efterhand konstaterar att stadsturen igår kunde jag ha hoppat över. Hm! :(
Iallafall så har jag haft besök av en riktigt go och glad Anna som har bidragit med lite energi åt mig :) Jag tar emot den energin och gör nåt bra av den så är jag förhoppningsvis tillbaka på banan snart igen.
Ha en mysig söndag inomhus!
Kram R
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Har klivit upp en stund ur soffan...

Tidig lördagmorgon blev det för den förkylda bloggerskan idag. 07:00 ringde alarmet på mobilen och det var dags att stiga upp och skjutsa K till "stora vägen" efter hans frukost och den sista packningen. Satt där och väntade på en buss som skulle ta honom till A-jaur. Vi fick vänta en stund på grund av försening så han spelade lite musik från mobilen för sin trötta mor. Musiken ja, den var ju jättebra...NOT!! Inget man slumrar in till om jag säger så. :)
 
Hemmavid efter vår egen frukost med D och hennes goa vän så bestämde jag mig att jag nog hänger med till staden en stund. Tänkte att det skulle vara kul att få komma ut och se nåt annat än soffan och alla dess kuddar som jag stirrat på de sista dagarna.
Jo, det blev lite shoppingkassar som följde med hem. Jag gick faktiskt och provade ett par svarta dieseljeans som jag blev ganska nöjd med iallafall. Få se om jag behåller dem efter att jag har trippat omkring i dem här hemma bland speglarna. Prova jeans är inte kul och framförallt inte lätt alls tycker jag...
Nu känns det tyvärr att jag gav mig ut på vift så resten av helgen får användas till att vila bort denna eländiga förkylning. Hade ju tänkt åka till jobbet på måndag...
 
Här kommer en bild av något gammalt och  någonting nytt! 
Alldeles strax försöka hitta kudden.
Kram R
Den gamla rörstrandskålen 20 kr på loppis och ett par doftljus inhandlade på EM  :)
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Fredag i sjukstugan!

Ännu en dag i soffan verkar det bli... ja vad kan jag visa för bild därifrån idag då? Det får bli vår nya kudde som jag köpte på Ellos tidigare i höst. Tyckte att den hade ett så fint budskap, eller hur?
Hade tänkt att lägga mitt huvud på denna och slumra in ett tag efter att alla de andra har åkt iväg på jobbet och skolan men jag gav upp på grund av det pipande ljudet som kommer från backande maskiner på skolgården just nedanför. De håller nämligen på och fixar skolgårdens utemiljö. Jättebra för barnen men inte för mig när jag vill sova lite :) Nåja, jag gick upp och tände ett ljus medan jag åt min frukost och försökte njuta av  tystnaden så länge traktorerna körde framåt.
                              
 
Fredag idag. Helgen är här. Denna helg åker K på basketläger i A-jaur. D  får trevligt övernattande främmande ikväll och sen ska hon hjälpa till på loppis i morgon så... jo, bilen rullar nog några mil i helgen också :)
Ha en bra fredag allihop!
Kram R 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg