Sista april 2013

Brrr! Vilken kall och regnig valborgsmässoafton det blev häruppe i norr. 
 
Jobbade över 1 timme idag och sedan när jag kom hem så var M sugen på att testa sina nya joggingskor som han hade fått med sig hem...ja, han fick ju betala för dem förstås :)
Då kan ju inte jag vara sämre utan hoppade i min utstyrsel och begav mig ut på en kort och långsam sväng såhär efter förra veckans sjukdom. Gick förvånansvärt bra trots allt. 
 
Kvällen har vi sedan tillbringat vid majbrasan hemma i byn. 
Som sagt var så var det ruggit och kallt så vi sökte oss in och smaskade på fikabordet med de 20 sorterna.
Därinne så bjöds det på konsert med Viktor och Samuel och körflickorna Susanna och Rebecka.
 
Nu är vi hemma och jag avslutar kvällen med en stor thékopp uppkrypen i favvofotöljen.
Nu hoppas jag på att maj månad börjar och fortsätter med härlig värme och sol.
"Here comes the sun".... som de sjöng ikväll.
 
Kram ®
 
Pssst: Kolla jag kom ihåg majblomman :)
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

Jubileumsmåndag :)

Hej , hallå måndag!
 
Idag firar jag ännu ett jubileum. 29/4 2011 började jag mina staplande steg som bloggerska. Sen dess har det blivit  totalt 523 inlägg.om man räknar med dagens förstås. Antalet personer som läser har faktiskt ökat sen start  och jag är så tacksam över att ni finns därute som har lust att läsa lite om min och vår vardag. Det skulle glädja mig ännu mer om ni har tid att lämna lite fotspår efter er i kommentarsfältet ibland för där är det lite glesare med besök har jag sett :) Detta om att kommentera säger jag lika mycket till mig själv eftersom jag är en flitig besökare av olika bloggar nästan dagligen och glömmer oftast bort det. Blir dock så glad när jag ser i min översikt att du har en ny kommentar på ditt skrivna inlägg. Respons på det man skriver i en blogg gör den mer "levande" tror jag :) En del kanske tycker att det räcker att kommentera på FB och det är ju förstås också helt okey :) Feel free som man brukar säga over there... tror jag iallafall (hihi)
 
Här startade allt... ca 22 :00 på kvällen, med en skål godis för att locka min kära dotter att hjälpa mig igång.
På den tiden hade jag också godisuppehåll vid denna tid på året så jag fick endast njuta av den fina blå skålen... tur är väl det för annars hade kanske D blivit utan och vem vet då hur det hade gått med bloggstarten?? :) 
Då satt jag vid vår stationära dator i vårt kontor och bloggade. Den finns inte kvar längre så nu bloggar jag på olika ställen i vårt hem. I feel FREE :)
 
En väderleksrapport tror jag att jag tar med i mitt inlägg idag. Som oftast vid valborgsmässoafton så är det lite småkallt och regnigt. I morgon kollar vi in majbrasan härhemma i byn...men först lite jobb förstås.
Hoppas att jag kommer ihåg att ta på mig årets majblomma.
 
Kram ®
 
 
3 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Sista söndagen i april.

Söndagkvällen är här och nu är det dags att varva ner och ladda för en ny vecka.
 
 
Har varit ut på en prommis med Carmen och sen bar det iväg på basketavslutning med grabbarna, tränarna och föräldrarna. I år slapp vi ställa upp på en basketmatch som förra året så det tackar jag ödmjukast för ;) Hade ju träningsvärk i flera dagar sist.
I år anordnades en straffkasttävling, en 3 poängstävling och en dunktävling istället så det enda som krävdes av undertecknad var att sponsra några kronor per träffad straff. 
Mkt trevlig kväll för alla inblandade. Nu har vi en cup kvar nästa helg innan basketskorna får vila över sommaren.
Vi summerar detta basketår med att säga att GBBK P97/98 har utvecklats och blivit ett starkare och bättre lag.
Är så glad att Kevin började spela med dessa fina grabbar. Många nya vänner har det blivit för honom. :)
Här några bilder på my son in action ♥ 
Instruktioner av the coach...
 
Kort inlägg blev det idag men jag kommer nog att träffa Blund, Mr John Blund alldeles snart. Mina bihålor tjorvar ännu tyvärr... :(
Må så gott!
Kram ®
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg