It is Saturday!

Godkväll vänner!
 
Blev en annan lördagmorgon än vi hade tänkt oss. Blev väckt av min käre man som sa att redan klockan 05:00 så hade han fått det första sms:et att ett studenthus med ca 60 studenter hade brunnit under natten och han var därför tvungen att åka dit och prata med dem allihop och försöka fixa så att de får någonstans att bo. 
På lördagarna brukar vi ha gott om tid och då är det ingen brådska med att koka äggen så att vi då endast har elplattorna gör ingenting. I morse var det alltså lite mer bråttom och då tackar jag för att vi igår fixade ny gas till gasolplattorna...
Hips vips så var äggen perfekt kokade :) 
 
Igår fick Denise nyckeln till sin egna lya så vi packade in lite saker åt henne i bilen och åker iväg... hinner ca 10 meter innan vi stannar upp av ett hemskt ljud som kommer från bilens ena bakdäck????? WHAT!!!??? Inte läge alls för tid är inget som vi hade gått om...Då är det suveränt bra att ha världens bästa grannar som av en händelse hade en liten blå volkswagen på gården som bara stod där och vilade. Den fick vi låna men sakerna till lyan fick stanna hemma.
                       
Allt som jag hade planerat att fixa och tänkt shoppa kom liksom av sig så det enda som följde med hem var 2 par jeans till sonen, thé och servetter. Allt detta var var förstås nödvändigt men... Gick istället och tittade på en basketmatch som Kevin spelade på den nyinvigda Luleå Energi Arena. Marre jobbade hela tiden så sen åkte vi straight ahead hem.
Efter en hel dag utan thé så håller jag nu på att fylla på med just den drycken i min nya fina mugg som jag fick av min goa besökare igår.
Mmmmm..... ni förstår att jag njuter lite extra va? (hihi)
 
I morgon blir det flytta på riktigt så nu dricka mer ur min mugg och ladda batterierna ordentligt :)
Kram ®
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

Motvind på en F R E D A G ??? :)

Då är det sluuut på veckan och dags för freeedagsmys :)
 
Härliga fredagen är här och just nu har jag landat i fotöljen efter en supertung cykeltur från jobbet idag.
                       
Jamen hela världens motvind var tvungen att vara just där jag var. Kan säga att det känns en hel del i mina ben men jag fick dubbel träning och solen lyste ju underbart så jag ångrar inte en sekund att jag cyklade mina 23,39 km :) Carmen vilade med mig och på henne såg det ut som om hon hade sprungit bredvid hela vägen ;)
                         
Ikväll vankas det kycklingtacos och sen får jag besök av en god vän som dessutom är min tremänning gånger 2. Hon bor numer i södra delen av vårt avlånga land och därför är det 1 år sen vi träffades sist :)
Nu ska visst sonen hämtas innan middagen så... got to go! 
Önskar er alla en mysig fredagkväll vart ni än befiner er.
Kram R
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Knottig lill-lördag!

Hallå lilla lördag!
 
Tror att det är hög tid för ett litet inlägg från moi. Igår slog jag inte ens på datorn härhemma så...
Jag hade en hel del energi faktiskt. Dammsugning, jogging, jobba som taxichaufför...tog också tag i rensandet av ingonhinken som stått och stirrat mig i ansiktet i flera dagar nu.
               
Smidigt och lätt när jag innan hade fått använda min väns bärrensare som tog bort allt löst skräp. Tror jag måste införskaffa en egen faktiskt :) Att dessutom kunna sitta ute på altanen och samtidigt avnjuta en stor kopp thé i det vackra vädret gjorde det hela väldigt trivsamt.
 
Vackert väder har vi haft även idag.
Har ett underbart jobb där man får vara ute och även ibland besöka nya platser som jag inte hade en aning om vart de låg tidigare. Idag promenerade vi iväg till 
Fröken fick liksom tomten skaffa sig en egen sorts luva... många hungriga små knott som trots fröken Rosis utstyrsel INTE flydde fältet utan hann ta sig en smakbit ändå av ögonlocket bakom solbrillorna. 
Barnen var JÄTTEDUKTIGA trots lång promenadväg och ilskna knott. Inatt kommer vi nog alla att somna gott  :)
(rimma kan hon dessutom)
 
Härhemma har flyttpackningen startat lite lätt. Tänk att vår "lilla" tös ska flytta till eget nu i helgen??? 
Alltså låg inte hon nyss i barnvagn?? :)
 
Nu ska jag kika till det projektet en stund innan middagen intas.
Må så gott och hoppas att ni slipper bli biten av en massa knott :D
Kram ®
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg