Sista dagen för i år...

Nu står 2014 för dörren och som vanligt så summerar jag detta år litegrand. 
 
Det har varit ett bra år på många sätt. Vi har rest till New York och Washington DC och det var ett minne som jag bär med mig genom livet, känner att jag är på rätt ställe på dagarna, alltså på mitt jobb (förutom att stiga upp i ottan då förstås, det är dock lika tungt hehe), vi har fllyttat vår lilla tös till eget och det fixar hon galant ♥, vi har fått vara friska och har haft varandra och det är ju det allra viktigaste tycker jag ♥.
Jag har dessutom tryckt undan ett besök hos en optiker men men... :) kanske kanske det blir något för år 2014 att ta tag i.
Då kommer vi osökt in på nyårslöften...
Visste ni att de 3 vanligaste nyårslöften som avges vid 12-slaget är: Sluta röka, börja träna och gå ner i vikt.
Denna skylt såg jag i morse när jag var på väg från ett pass på Inpuls. De sitter i nästan alla busskurer runt om i stan såhär lagomt till nyår. Många är det alltså som ser denna och bestämmer sig för en förändring just ikväll/natt. Jag vill dock säga att lagom är verkligen BÄST, kom ihåg det.
 
Ikväll styr vi bilen mot grannlänet Västerbotten och Kåge. Där firar vi in det nya året med ♥ goda vänner ♥ som vi inte träffat på väääääldigt länge. Längtar att få träffa dem igen. Nu är det dock bara jag och M som åker eftersom vår tonåring väljer att stanna hemma istället...? förstår INGENTING...jo det gör jag hehe :)
 
Nu vill jag avsluta med att TACKA er alla för att ni tittar in här och läser det jag skriver. Jättekul att se att statistiken har ökat under detta år :)
 
GOTT SLUT OCH GOTT NYTT ÅR!!
 Kram ®
 
 
 
 
 
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

30 december :)

Näst sista dagen på detta år...
 
Sovmorgon, mysfrukost med man och båda barnen dagen till ära. Skjutsade den ena till mer civiliserade trakter.
Rände runt på stan och slog till med en ny väska som jag hade spanat in i lördags. Tack mamma för bidraget ♥ i form av en julklappspeng :) 
Marimekko it is :)
 
Lite presenter till några av mina släktingar, byte av täckisar åt storasyster, provning av en jacka som kanske får flytta hem hos mig... ja sen var ju energin slut.
Åkte hem till denna goa människa
och fyllde på lite theín samtidigt som vi surrade av oss lite om händelser och livet sen sist vi sågs.
I detta mysiga kök...
...glömde jag bort tiden och M var tvungen att ringa och väcka mig ur min dvala för bilen behövdes inom kort.
Basketträning för K förstås :)
 
Nu en kväll alone with the dog... we are going out :)
Kram ®
 
 
 
 
 
 
 
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

Shoppat loss lite :)

Blev ett besök på stan med M idag. Mellandagsrean skulle vi kolla in hade vi tänkt. 
Troligen så har alla Luleåbor redan varit ute och shoppat loss för det var ingen trängsel alls. Av någon konstig anledning så kom vi inte hem med ett enda reaplagg.???? 
Jeansen har jag spanat in redan i somras men nu slog jag äntligen till :) Tröjan var bara ett måste...
och klänningen, ja ni läste rätt... Jag har köpt en klänning, en av mjuk kvalité förstås så jag kan låtsas att jag har mjukiskläder på mig (hehe).
Nu behöver jag fylla på med en massa théin känns det som. Koppla av tills K ska hämtas hem från sitt uppdrag på basketplanerna.
Lördagskram till er alla ♥
// ®
 
2 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg