Lugnet före stressen :)

Tjohoo!
Det var en hel del vitt pulver som kom ner från himlen igår. Det kunde man se tydligt när man efter en hård arbetsdag möttes av en snövall upp till knäna på infarten till huset. Ja, det fanns ju inget annat än att skotta upp ett lagomt hål så att bilen precis gick in i fållan för fortsatt färd mot garaget. Resten lämnade jag faktiskt åt mannen i huset som kom hem senare på kvällen :) 
Snönfallet ja...det hade jag förträngt lite för jag skyndade mig hem efter jobbet och tog med hunden ut på den fina skoterleden som jag brukar kalla för autobahn...
Ööööh, inte idag tydligen.
Kan det verkligen vara så att inte en enda skoterfantast har varit ut denna härliga dag och fixat lite bättre "gåföre" åt mig? ;) 
 
Nåja, det blev förhoppningsvis lite mer träning för undertecknad och så fick jag ju njuta av denna fantastiskt fina...
himmel :)
 
Nu dags för lite snabb middag för när Kevin kommer hem är det dags att kasta sig i bilen och åka till träningen.
Dessa tisdagar är stressiga...tur att jag får andas lite härlig luft innan.
På återhörande alla goa vänner!
Kram R
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Seeeg söndag idag!

Dags för ett litet inlägg kanske. 
Söndag och även denna morgon sov jag som klubbad till klockan 11:00... vet inte om jag ska skämmas över det eller inte? :) 
En lååång och mysig frukost med halvöppna ögon och en stor tekopp gjorde så att jag kom igång lite denna dagen också. Varför jag hade halvöppna ögon kan ju också bero på att jag från min plats vid bordet såg hela köksbänken med all disk. Vem vill se något sådant? 
Iallafall så gick jag till angrepp och rensade bort disken innan jag tog med Carmen på en springtur i skogen. Lycklig hund och lycklig matte som verkligen behövde en stor dos med frisk luft idag. In och värmde näsan lite innan jag gav mig ut i skidspåret. Eftermiddagen fortsatte sedan med en härligt god middag hos mor och far innan det var dags att börja jobba som taxiförare åt våra avkommor eller heter det kanske ÄLSKADE BARN :) Hann också med att komplettera min matshopping på Ica Maxi.
Efter en seeeg början så hann jag dock med en hel del som ni ser. :) 
Nu ska jag förhoppningsvis vara laddad för en ny vecka.
Kram R
 
.Bjuder på några mobilbilder från dagen
Mina nya pjäxvärmare! De är VARMT välkomna ska jag säga :)
 
Björkarna är så vackra just nu med all frost på grenarna.
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Ordspråkens eftermiddag/kväll!

* Mysiga dagen är här! 
 
Blev hämtad av mamma och pappa precis som barnen på jobbet blir varje dag :) 
Slängde in väskorna innanför dörren och tog fram den magiska västen med färgen orange. Carmen blir helt galen då och snurrar runt runt för då vet hon att matte och hon ska ut i skogen och springa. Lite svårt att få på henne den då förstås :)
Det är sååå ljuvligt att få vara i tystnaden som naturen kan bjuda på efter en dag med massor av olika ljud runt omkring. Fredagarna är ju de dagar som jag kräver absolut tystnad en stund efter jobbet som ni vet vid dethär laget och det är nog så att kombinationen frisk luft och tystnad spelar i en egen liga faktiskt, en högre sådan. 
Frisk luft ja, det fick jag lite extra dessutom efter skogsprommisen. Fick känna på att det som står i de gamla ordspråken kan stämma ganska bra faktiskt.
Sparkade iväg och skulle köpa revybiljetter till min mamma och pappa hemma hos några som själv medverkar. Kliver glatt in och säger mitt ärende, tar upp börsen och öppnar den ...och där är INGA pengar alls?? Men hur pinsamt blev nu detta då??? Suck!! Försöker skoja bort det lite och ber att få återkomma om en stund och tar min sneda sprk och sparkar hemåt igen för att hämta pengarna som jag INTE minns var jag gömt undan då om de inte är i börsen. Hm... Hela vägen hem så gick hjärnan på högvarv och jag hittade som tur var dem när jag kom hem igen. Åkte sedan samma väg tillbaka med min sneda spark och hann tänka att en ny fin spark kanske vore något att önska sig nästa jul.
Alltså: DET MAN INTE HAR I HUVUDET FÅR MAN HA I BENEN!
Nu ska jag fixa till lite här för ikväll då vi äntligen ska få fira Kevin som fyllde år förra veckan. Vi tar till ännu ett ordspråk tror jag: BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!
 
Önskar er en mysig fredakväll!
Kram R
 
Lite bilder från idag ute i tystnaden.
                                              
                       
Genvägar är senvägar...ops ännu ett ordspråk :)
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg