På plats i N.Y :)

Ja då var vi här.
Vi har ju i och för sig sovit 2 nätter redan. Klarade tidsomställningen riktigt bra. Somnade direkt och vaknade utvilad efter 7 timmar :)
Som ni såg ifall ni läst min facebookstatus så var två av våra väskor borta när vi kom hit. Det blev "panik"shopping för mig och Denise som inte ens hade en tandborste på plats. Alltså gick vi och shoppade hela dagen... så synd om oss va? hehe :) 
Idag på morgonen är de äntligen tillbaka och när man läser på lapparna så har de tydligen varit och hälsat på i vårt grannland Norge/Oslo innan de behagade att dyka upp.
 
Idag blir det lite sightseeing och kanske även lite mer shopping ifall vi nu skulle råka ramla över något viktigt och snyggt :)
Dagens utflykter: Ground Zero, Madame Tussauds och lite fler  ställen som vi inte har bestämt ännu. 
Nu dags att rusa iväg på dagens nöjen så ha en riktigt trevlig dag...ja det är ju som eftermiddag hos er så trevlig kväll allihop :)
Kram ®
 
Vad säger ni om denna utsikt från hotellrummet?
Kvällssol över Central Park
Kvällens utsikt från hotellet. Ser ni ljuset på himlen bredvid tornet? En blixt då det åskade därborta.
#1 - - Anne-Li:

Looking good!! Vilken härlig utsikt! Hoppas ni myser på. Regnet har lämnat norrbotten och nu är det HUR VARMT som helst. Trist bara att jobba! I går blev det dock en paddeltur på drygt 4 timmar och idag väntar stranden efter jobbet. Mys på!

#2 - - Suss:

Det ser helt fantastiskt ut och vilken utsikt!Hade varit trevligt att vara där igen och göra stan med er. Ha en fortsatt fin resa och var rädd om er :)

#3 - - Anonym:

Hej Rosi!vilken magisk utsikt! Det ser helt overkligt ut! Ha det så bra over there: )

#4 - - Anonym:

Hej Rosi!vilken magisk utsikt! Det ser helt overkligt ut! Ha det så bra over there: )