Nya blogghörnan kanske.

Godkväll mina vänner :)
 
Sitter här på bron på den nya bänken och blir mer och mer övertygad om att detta är den rätta platsen för den. En thékopp bredvid och lite kvällssol som lyser in sådär lagomt mycket. Gick suveränt att blogga här också så... jo, här får den stå. Skulle vilja ha lite mer blomster häromkring så det blir mysigare. Få se vad jag kan fixa. Behöver också plocka fram lite sittdynor för träsmaken infinner sig ganska snabbt känner jag.
 
Efter att  jag planterat lite blommor på eftermiddagen så skjutsade jag och K in D till sommarjobbet varpå mamma R sa till sin son: Ska vi åka till McDonalds och käka en kycklingwrapp?... Mina barn trodde att jag fått någon slags semesterknäpp som äter på snabbmatställe 2ggr inom loppet av 4 dagar :) Kocken var ju på resande fot så då får man ju vara lite påhittig tycker jag (hihi) 
Nu har han tack o lov återvänt hem så nu blir det ordning på torpet igen hoppas jag :)
 
Nu väntar vi på att D ska komma hem från jobbet så vi kan äta lite jordgubbar tillsammans och fira att M äntligen, ja nästan fått semester.
Kram ®
 
Lite bilder från eftermiddagen:
Perfekt för Carmen att ligga och kolla på vad matte sysslar med därborta bland blommor och blomjord.
                                                                En lila utstickare bland alla andra vita.
 
 
 
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

Uppe med tuppen :)

Hade ställt väckaren på 8:00 men vaknade 7:10.... var rädd att jag skulle sova fööör länge eftersom jag skulle åka iväg och hämta hem en bänk som jag har beställt. Snickaren skulle iväg på annat uppdrag så jag fick inte försova mig.
Roligt var det också att knacka på hos våra vänner som fortfarande satt kvar vid frukostbordet :) De trodde nog att de såg i syne att jag var där före klockan 10:00 en lördag. De känner ju till mina sovvanor i vanliga fall och detta hör inte till vanligheten (hehe)
Hade tänkt ställa den vid lilla stugan på gården men nu vet jag inte...? Passade väldigt bra här också och jag har ju faktiskt alltid velat ha en bänk på bron så den kanske blir kvar här. Lite vit färg ska den ju få förstås :)  
 
Annars så har dagen bestått av ...skjutsa D till jobbet, fortsatt städning av golven härhemma, K fixade middag åt oss. Betyg på det: Väldigt gott :), pratat med M på facetime och snart ska jag hämta hem D från jobbet.
Fullt upp alltså. :)
Hade gärna klämt in en joggingtur också i schemat men tyvärr så har jag blivit förkyld så då är det väl bäst att hålla sig lugn så att jag inte blir rejält sjuk. 
 
Nu har solen återvänt så det blir en härlig lördagkväll :)
Kram ®
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Härlig fredag :)

Startade dagen med en prommis med en väldigt tveksam hund som har svårt att ens sätta ner tassarna i det blöta gräset efter nattens hårda regn. Ingen sol men oerhört varmt i luften, shortsväder ändå. En storspov flög och skriade ovanför våra huvuden och jag kom på mig själv att prata högt till den att den inte behövde vara rädd... vi tänker inte ta din barn. Tittade på alla fina blommor som växer i diket och förundras över hur många sorter det finns i vår natur...tog kort på en av de vackraste...BLÅKLOCKA ♥
                         
Tänkte mig en städdag eftersom det är fredag och vårt hem verkligen skriker att det är dags att ta bort lite smuts för länge länge sen... Inspirationen infann sig inte efter prommisen så då försökte jag mig på att hämta lite inspiration hos mamma och pappa som alltid städar på fredagar. Tog med mig K som skjutsade sin mamma på mopeden. Så mysigt att få en liten pratstund med dem och smaka på goooooofika :)
                        
Räcker det eller??... hehe :) Ja, ni ser ju att hungriga var vi INTE efter vårt besök där. Kan säga att det slank ner mer än en favoritkaka som ni ser här till höger...KOLAKAKA a´la mamma är den bästa kakan jag vet.
Detta gav lite energi dock för sedan dammtorkade jag hela köket innan jag skjutsade K och B till stan.
Hann också med att äta middag med dotter på Max innan hemfärd. Mysigt stund det också ♥
 
Nu har jag bara resten kvar men nu har solen återvänt så då känns det genast lite jobbigare att vara inomhus men bara att blunda och fortsätta... :) Tänker inte på att det är fredagkväll så känns det säkert bättre. I morgon ska jag på ett litet äventyr så städa på kära Rosi.
 
Ha en fortsatt skön fredagkväll! 
Kram ®
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg