Påskdagen! :)

Igår hade vi en trevlig kväll tillsammans med våra grannar tillika goda vänner. Vi gjorde mat tillsammans, tittade på gamla videofilmer sen våra barn var små och surrade/skrattade hela kvällen. Det var mysigt och jag somnade glad och med ett leende på läpparna. Jag bör kanske skriva att jag somnade oerhört mätt också. Vi hade så mycket god mat och att tillaga den tillsammans var också mycket roligt.
 
Idag vaknade 1 timme tidigare förstås eftersom det nu är sommartid. Trodde jag skulle vara trött, tröttare, tröttast men... jag klev upp, åt en god frukost, packade in mina långfärdsskrillor i bilen + 2 myndiga ungdomar och begav mig mot staden. Släppte av de två myndiga sakerna och begav mig till isbanan för lite härlig skridskoåkning. Härligt var det verkligen fast det blåste en del motvind...men sen när jag vände och hade vinden i ryggen så gled jag fram i en härlig fart. Nu sitter jag här och är LYRISK över att jag har fått åka skrillor igen för det var verkligen längesedan sist. Måste hinna dit åtminstone 1 gång till under lovet.
Jamen ni ser ju... underbart är ordet!!!         (Vy mot stan)
                       
Ett av mina bästa inköp någonsin...MINA SKRILLOR!
Nu ska denna lyriska person tacka för sig denna ljuvliga påskdag!
I eftermiddag vankas det ännu mer god mat fast denna gång hemma hos mamma och pappa.
Ha det gott allihop... det ska jag ha :)
Kram ®
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Påskafton

En liten sovmorgon blev det idag. Väldigt nice och välbehövligt...fast det är det väl alltid ifall ni skulle fråga mig :)
Mysig långfrukost på det och sen en prommis med doter och hund i det vackra vädret. Man och son åkte iväg och fixade hem skotern från mor och far. Därefter bara såsat på hemmavid med en tekopp i handen innan jag skjutsade in D till stan. Passerade Luleås isbana...måste dit och åka imorgon när jag har lämnat av min kära dotter.
Det såg så underbart blankt ut.
 
Eftersom jag inte har utnyttjat denna soliga dag på bästa sätt så föreslog jag lite eftermiddagskaffe/thé på altanen för att fånga lite solstrålar iallafall. Lockade med mig M ut och vi fick en lugn solig stund tillsammans.
     
                                      Solstrålar, takdropp, istappar, relaxing, samvaro.
 
Nu strax iväg och laga mat tillsammans med goda vänner.
Önskar er en trevlig kväll allihop!
Kram ®
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

Långfredagens utflykt!

Kommit hem efter en hääärlig utedag i Piteå skärgård.
Jag och mitt tjejsällskap tog på oss skidorna och åkte ut på vidderna tillsammans med Carmen som fick springa fritt över vidderna. Hon verkligen njöt och det gjorde vi också. Grabbarna eller ska jag kanske kalla dem "gubbarna" ;) och Kevin tog skotern istället. Väl framme skottades det upp en härlig plats för grillning och fikamys. Blåste dock en del där vi satt så jag fick ta skydd och skaffa mig en egen vindstilla vrå. Alla trix är bra förutom de dåliga :)
 
Varsågod... nu regnar det ner lite bilder från dagen :)
                     
                            
                        
 
Såhär trött är Carmen efter dagen.
 
Nu blir det härlig god räkpaj till middag med familjen så får vi sedan se vad kvällens innehåll kan bli.
Fortsätt njut av denna långa fredag! 
Kram ® 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg