Här var det pyntat!

Hej igen!
Här kommer ett litet inlägg från ett adventspyntat hem.
Har städat och gnott hela veckan på fritiden och är nästan i mål nu...ja, åtminstone på övre plan i huset där vi tillbringar den mesta av vår vakna tid :)
Kan hända att jag är för seriös men har lite svårt för att sätta fram julsakerna om det är för dammigt där de ska ha sin plats, har lite svårt att byta gardiner om fönstret inte är putsat innan... tror att det kan vara lite för mycket överkurs men jag tränar på att hoppa över vissa steg inför just 1:a advent. Träning ger färdighet sägs det så.... :)
Nu är det iallafall mysigt härhemma och det är fredageftermiddag.
Ikväll bär det av på julfest med kollegorna. God mat och gott sällskap kommer bli en fin avslutning på denna arbetsvecka.
Måntro om det möjligtvis blir att lufta grillorna i morgon igen??? Hoppas det :)
Trevlig kväll till er alla.
Kram ®
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Långfärdskridskor hem idag kanske??...:)

En annorlunda eftermiddag blev det...
Skyndade mig iväg till busshållplatsen efter jobbet, fick stå där och vänta på en buss som var mer än 15 minuter försenad. När bussen äntligen kom så hade den oerhört svårt att stanna och när jag skulle kliva på så frågade han vart jag skulle då? Jag kör helst inte en meter till... alldeles för halt.
WHAT??? När jag berättade min destination så fick jag till svar att det kunde jag glömma för dit körde han inte i denna blixthalka....??? ..."Var är mina långfärdskridskor" när jag behöver dem som bäst?...:)
 
Jahaja, vad gör jag då? Ringer min riddare i nöden med en svart häst och frågar om han kan hämta upp mig efter jobbet... ja sen var det bara att vända tillbaka i regnet och sätta sig och jobba i 1 1/2  timme till innan hemfärd.
Han fick även agera taxi åt D som inte kunde åka LLT-buss inne i stan hem från skolan...sen ringde K som inte heller tog sig hem på grund av inställd buss, han lastade bilen full av klasskompisar åt K som hade samma problem som alla andra och så var det ju då lilla jag som skulle hämtas. Ja fullt upp som ni ser.
Här var taxin ny och fin... Nu är den väl använd, hehe
 
Skönt att hemresan gick bra iallafall och tyvärr så kör inte träningstaxin en enda meter till ikväll utan det får bli plugg för K, putsning av vägg för mannen och julstädning för mamman istället.
Håll er hemma ikväll alla ni som bor i Norrbotten... annars KÖR FÖRSIKTIGT!!! ♥
Kram ®
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Underbar avslutning på helgen!

Blev en annan söndag än jag hade planerat idag...fast det blev mycket bättre :)
 
Hade planerat en skridskoåktur med klubben men jag bestämde mig att jag hellre åker med mina två fina vänner lite närmare hemorten. Ett plus med det är ju att jag fick sova liiiite längre och så hann jag med en del andra viktiga saker som jag behövde göra här hemmavid. 
 
Startade dagen med en härlig solig kall prommis med Carmen innan jag begav mig till en sjö där mina vänner väntade tålmodigt :) Blev en härlig kylig tur med stundvis helt fantastisk blank is. Här kommer dagens bildbomb:
Detta med tekniska saker... kul att fota men det blir ju sååååå kallt om händerna :) 
En underbar bild som visar tjusningen i detta på mycket nära håll :)
 
Jag och mina vänner kom överens om att alla årstider finns det något att ägna sig åt på fritiden... det gäller bara att hitta det som erbjuds och som gör att man fyller sitt inre med glädje. Just nu är det isarna som levererar och snart är det skidornas tur att ta över. Det ser jag också fram emot men vill faktiskt hinna med lite mer skridskor innan dess.
 
Bilderna från idag har jag men också min vän A tagit. Hon är fotograf på nummer1-4.
Nu avslutar jag som vanligt med min lilla solbild.
I morgon startar en ny vecka upp. Adventsveckan dessutom ♥
Kram ®
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg