Happy Halloween!!!!!!!!!!!

Godmorgon allihop!
 
Idag är det torsdag, halloween, sista dagen på oktober, jag börjar jobba först vid 12 så jag hinner titta in en snabbis och säga hej :)
 
Idag ska här tillverkas spökmaränger till vår lilla halloweenfest som är på lördag. Vi har haft denna fest tillsammans med goda vänner ända sen barnen var små och jag och M försökte räkna ut hur många år det kan bli men men... vi är tydligen fööör gamla för att minnas. När vi träffas på lördag får vi fråga gästerna. Kanske kanske att de är liiite yngre än oss... :)
 
Igårkväll var jag på ett trevligt House of Lola party hemma hos S. Jättefina kläder med härlig kvalite. Jag som är en mysråtta och gillar gå omkring i lediga mjuka kläder när jag är ledig beställde ett par lite finare mjukispants.Hittade också ett par chinos som jag gillade jättemycket men men... bara att hålla i börsen. 
 
Ikväll mina vänner... ikväll är det äntligen dags för årsmöte med långfärdskridskoklubben. Nu får kylan komma hit tycker jag. 2 plusgrader och sol känns inte helt okey när det gäller skridskoåkningen. Efter ikväll när vi tillsammans har laddat mentalt så lär jag längta ännu mer efter att få åka :)
Innan mötet klämmer jag in ett träningspass på Inpuls också tror jag. Lika bra att göra flera saker när jag är på gång.
 
Nä maraängerna tillverkas inte av sig själv... bäst att starta nu.
Härlig torsdag allihop. Ni har väl laddat upp med lite godis ifall det knackar på dörren ikväll...
Bus eller godis????... 
 
Såhär ser våra pumpor ut i år.
Kram ®
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Efter regn kommer sol :)

Kvällsrapport uppe från gräddhyllan :)
 
En härlig morgon mötte mig när jag klev ut på gården för att gå en morgonprommis med Carmen. 
På vägen tillbaka så gick vi mot solen men den var föör långt borta för att vi skulle nå ända fram :)
I bilen var det solbrillor som gällde för att få perfekt sikt. Slutet av oktober, plusgrader., Norrbotten...??? Känns konstigt faktiskt. 
 
Kvällens uppdrag för moi... klippning och träning. Dessutom har M ♥ kommit hem...åtminstone i en dag eller kanske två??. Alltså mår jag prima :)
 
I morgon lilla lördag. Då var det dags att gå på House of Lola party.
Det ser jag fram emot.
Kram ®
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Sista måndagen i oktober.

Godkväll på er denna regniga måndag.
 
Jobbat och sen fick vi hem vår älskade ♥ son igen från huvudstaden. Så kul att han fick åka iväg på egen hand så långt bort och känna att han är lite "vuxen" :) Mamman är väldigt nöjd ikväll iallafall. Gillar att ha mina barn på nära håll :)
 
Nu har jag landat ännu en gång i min favoritfåtölj efter en något blöt joggingtur med Carmen. Det är ju numer så mörk så man märker inte vart man sätter sina fötter alltid. Jag hann väl sådär cirka 50 meter så sa det SPLASCH! Sådär ja... vattnet sipprade in mellan tårna :) 
Nu sitter jag här och ser på cancergalan och då regnar det helt plötsligt härinne också... denna gång så kommer vattnet ur ögonen. Usch för denna hemska sjukdom :(  Har du inte lämnat ett bidrag till forskningen så gör det ikväll eller någon annan dag...Jag vill verkligen tro att vi kan besegra denna sjukdom tillsammans ♥
Förgyll din tillvaro i vardagen...
Kram ®
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg