Trettionde april 2014

30 april är mitt startdatum i bloggvärlden. 
3 år i bloggvärlden har passerat och ja det är fortfarande kul att skriva ett inlägg eftersom jag ser att ni finns som faktiskt läser min blogg. ♥ TACK snälla ni ♥ 
 
Idag är det alltså valborgsmässoafton och vi hade tänkt som de allra flesta att uppsöka majbrasan men missade faktiskt själva stora elden för vi åkte in till stan och åt middag med D och J. Hann dock hem till byn till konserten med South Village GospeI och en trevlig fikastund med goda vänner och med ny bekantskap.
 
I vanlig ordning så är det jättekaaaaallt ute denna kväll men numer säger vi.... kom an bara kyla för nu är vi garderade härhemma. Fick okey av sotare idag att elda i kaminen så gissa vad vi avslutar kvällen med. 
Tur att vi fick en egen lite våreld att fira in våren med. Värmer undebart :)
 
Nu är det dags att besöka mina favoritbloggar. Jag gissar att det finns ganska många nya inlägg som väntar på att bli lästa. I morgon är det röd dag så en stund till kan jag väl sitta här och mysa i eldens sken :)
 
Må så gott.
Kram ®
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Ny vecka!

Måndag och en kortvecka har startat...det är tur för jag känner att jag inte är helt kry.
Tror att min älskade dotter lämnade kvar en bacill eller två igår när hon och J var hem på besök. Har lite ont i halsen och kläderna gör som lite ont på kroppen för att liksom tala om för mig att: Du Rosi, du har troligen lite feber. Ska försöka hålla ut en dag till innan jag får några dagar ledigt. 
Hon lämnade inte bara baciller utan också ett presentkort på Tant Gröns egna restaurang där jag kan bjuda med en person på en trerättersmiddag.Toppenmat serveras där... har provat stället förut och det får högsta betyg :)
Dessutom så fick jag ett fantastiskt snyggt kort också...jamen se själva....
Inte bara en profilbild på FB utan nu även ett foto som jag kan rama in hehe :D
 
Nu när vi likaså är inne på presenter så fick jag ännu en fin present i lördags av våra goda vänner A och T.
Älskar detta mönster. Denna "tiggde" eller heter det kanske önskade jag mig av A när vi var på en shoppingrunda för ett tag sedan.... du 19 april, 19 april sa jag till henne... är det kanske att tigga det eller???? :)
Så kul att hon kom ihåg min önskan för den är såå fin tycker jag. Tack än en gång kära ni :)
 
Renoveringen då... jo det har tillkommit lite nya saker i lördags när just våra vänner A och T var här. De skötte nämligen också om leveransen av våra nya vitvaror som numer har namnet:
Fläktkåpa, gasspis mega och kyl/frys mega eller som vi sa... American size :D
Blir härligt när allt är på plats tillslut.
 
Nu ta det lugnt resten av kvällen så kanske jag slipper att bacillerna förökar sig...
Kram ®
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Välkommen helg!

Fredagkväll och onepiece...check :)
 
Idag efter jobbet åkte jag och M in till stan för att bestämma oss för soffan till vardagsrummet. Får dock vänta på den i 6 veckor men den som väntar på något gott... Hoppas nu att den är helt okey så vi slipper en reklamation igen. Har hittills reklamerat 3 av våra nyinköpta saker men alla leverantörer har varit så tillmötesgående och fixar nya saker på en gång.
En av sakerna är:
Syns inte på denna bild men på diskhon finns ett märke på framsidan som vi inte gillade riktigt. Detta är förresten våra gamla skåpluckor för de nya ser ut såhär
Vi känner oss riktigt nöjda :)
 
Vad har annars hänt idag härhemma,
All klinker är på plats nu och ja det känns jättebra det också. Lite golvvärme bara så blir det pricken över i.
 
På toaletten sitter också denna
ja, den är också en nyhet här hos fam Danielsson. Känns bra att mer och mer börjar bli klart nu.
I morgon börjar operation städning ute på gården. Vill inte att de som åker förbi ska tro att vårt hus är ett rivningshus hehe... jo de orden har vi fått höra under denna byggperiod. :D
 
Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll.
Kram ®
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg