Sista augusti idag :)

Underbart väder vi har här i norr.
 
Bara passa på att njuta för fullt och samla lite solenergi inför vintern. Började dagen precis som igår med sovmorgon, långfrukost och prommis i skogen med världens bästa Carmen som blev överlycklig även idag över mattes påhitt :)
Jag njöt också till fullo av solen
lukterna och tystnaden...ja, det hördes några kossor på avstånd men de räknar jag inte som oljud i mina
öron :)
 
Fortsatte med lite fix ute på gården. Kastat en del blommor som gjort sitt för denna säsong. Min plan var att kasta alla men
om de blommar såhär fortfarande så kanske de får finnas på altanen en stund till. Jag gav de en slurk vatten istället fast jag inte hade tänkt det i morse.
 
Nu lite mer av min favoritdryck innan jag hugger i med lite mer måsten.
Fortsatt trevlig söndag!
Kram ®
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Lördagen är nästan över...

Sovmorgonen satt som en smäck :)
 
Härligt väder var det när jag slog upp mina blå-gröna och efter en slö frukost så bestämde vi oss för en tur till skogen för att förena nytta med nöje. Vi plockade lingon och Carmen fick en rejäl springtur på över 1 timme.
Dåligt med bär var det men det var ändå så härligt att få vara ute i naturen. 
Konstigt detdär med att bli "äldre"... plocka bär var en av de saker jag väldigt gärna AVSTOD om jag fick välja när jag bodde hemma hos mina föräldrar men nu tycker jag det är helt okey och går dit helt frivilligt :)
Att dessutom få leverera det vi plockat till mina föräldrar känns så bra på insidan.
 
Utefix på gården och en joggingtur har jag också hunnit med så nu kastar jag strax in handduken och siktar att landa med huvudet på kudden. Har en tonåring på vift som ska hämtas hem först men få se om det blir jag eller M som tar sig an den uppgiften ikväll.
 
Kram ®
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Helg!

Arbetsveckan är över.
 
Fredagstassen är på... mjukisbyxor och en sweatshirt, fötterna vilar sig på fotpallen, hunden är rastad, thékoppen är laddad, tysnaden är ljuvlig precis som jag vill att den ska vara en fredagseftermiddag. 
 
Det enda som är annorlunda är att min man sitter här brevid. Han skriver på datorn och pratar i telefonen emellanåt men det får jag stå ut med när han var så snäll och slutade tidigare för att hämta mig direkt efter jobbet  ♥  :)
 
I helgen blir  det förhoppningsvis lite höstfix ute på gården. Rensa bort vissna blommor som jag inte tänker slösa en enda vattendroppe till på i år. Nu vill jag ha höstblommor istället. 
Införskaffade den första idag :) 
 
Middag för två står på schemat för denna kväll och sen hämta hem K lite senare efter dagens träning.
Finns risk att jag dessutom slocknar i soffan... det brukar vara så en fredagkväll på hemmaplan :)
 
 
Kram ®
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg