Fredag på stan :)

...och där har jag krypit in i min onepiece ♥
 
Denna fredageftermiddag åkte jag inte hem direkt efter jobbet utan följde med två av mina kollegor in till stan och fikade. Jättetrevlig stund hade vi där på Unik. Premiär för dem och en favorit i repris för mig som var där förra veckan med M :) 
Han hämtade upp mig lite senare. Vi åkte tillsammans till tågstationen där vi bytte en kram mot ett bagage. Tur att K hade två väskor så vi fick var sin hehe. 
Våldgästade D i hennes lya och fick en mysig liten pratstund med henne. Mer kramar fick vi också och de behövde vi inte byta till oss :D
 
Avslutade hela stadsturen på Roasters där vi intog var sin god middag.Väldigt gott och väldigt mysigt ♥
Rekomenderar varmt ett besök där :)
 
Jo hann med en snabb tur in på Lagerhaus också innan middagen. Hade spanat in mig på en ljuslykta sen ett tag tillbaka och nu har den intagit sin plats på brickan i vardagsrummet :)
Nu thé och sitta uppkrypen i fåtöljen resten av denna kväll.
Må så gott allihop!
Kram ®
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Får man klaga lite.

Brrr!...
 
Inte alls kallt ute eller inne men jag sitter här med min goa varma vän thékoppen.
Känner mig tyvärr risig.. :(  
Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu när det är är dags för årets sportlov.
Hade sett fram emot skidåkning både på skoterled och i spår men ifall jag klarar mig från att bli sjuk så är det en viiiktig detalj i min utrustning som inte är sig lik tyvärr...
Lånade ut mina kära skidstavar åt K igår som skulle åka 1 mil med skolan och när han kom hem så hade han tappat trugan från den ena staven. (nååågonstans i Sverige som det heter i låten...fast nååågonstans i skogen då kanske)
Nu är jakten på en ny truga igång och tyvärr är de inte så lätt att få tag på eftersom de flesta har köpt nya trugor och bytt ut dem inför årets Vasalopp...? Jaja, det löser sig nog. 
 
Nu får det räcka med klagande...det är ju fredag i morgon.
Har lyckats få tag i en superbra vikarie på jobbet medan min kollega är i slalombacken.
Hon heter Bea ♥ hehe
 
Kram ®
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Kudde eller utestund??

Åkte buss hem idag... Satt och sov litegrand medan milen rullade på :)
Planerade att kasta mig huvudstupa på kudden när jag kom hem men tog mig ork att trampa runt en snöcirkel åt lilla Curry istället.
 
Kokade en thémugg, tog en pall och placerade mig i solen
medan Curry hoppade fram och tillbaka i snögångarna.
Han gillar verkligen detta och eftersom han är 10 år gammal så tänkte jag redan förra vintern att detta kan vara hans sista vinter som han får hoppa omkring i snön... men icke det, han fick ännu en vinter och lite mer snöhoppning :)
Det kändes precis som en eftermiddag i april med flera plusgrader, vatten som droppade...nä jag måste nog säga forsade ner från taket...
Vet inte om det syns så bra men till höger i bild vid snökanten kan man se att det faller ner vatten.
Inte ens någon snö längst in mot husväggen :)
 
Blev en bra eftermiddag både för mig och lilla Curry. Hoppas vi hinner med några fler hoppturer innan snön smälter bort. Just tinar den fort...alldeles fööör fort i mitt tycke.
 
Mysig tisdagkväll önskar jag er  ♥
Kram ®
 

 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg