Härliga lördag!

Blev väckt redan kl 06:30 av min käre man som fick för sig att vi hade försovit oss och skulle iväg till jobbet.. :D
Känslan som infann sig kort därefter var underbar. Jag menar när poletten liksom faller ner och man förstår att det faktiskt är helg och vi kan fortsätta att sova ett bra tag till...♥ Lovley!!!
 
Iallafall så ringde klockan senare och känslan som mötte mig då när jag såg årets första tulpanbukett stå där och sprida glädje på vårt bord var om än inte lika underbar men snudd inpå :)
Jag älskar tulpaner och jag brukar aldrig vara såhär sen att inhandla en bukett efter att julsakerna har försvunnit. Bättre sent än aldrig och nu har starten gått för fler inköp framöver.
 
Ännu en sak har jag ÄNTLIGEN fixat idag. 
En alldeles egen Ukulele!!! Jag har lääänge velat ha en och efter en del julklappspengar så slog jag till.
100 låtar och en stämmare fick också följa med hem. :)
Ojojoj, så roligt det är!!
Nu blir det att träna sig så jag får ett lika bra flyt i spelandet som med guran. Var inte alls svårt så vill du lära dig ett lättspelat instrument så kanske detta är nåt för dig :) :)
Varför jag äntligen kom loss beror kanske på att Kulturskolan hälsade på oss i veckan på jobbet och spelade med elever och då tänkte jag... Nä nu Rosi är det verkligen dags. 
Sen är det bara detdär pianot kvar som ligger på mitt samvete och som jag också har tänkt att jag ska ta tag i framöver... kanske blir inspirerad igen inom kort av någon eller något. 
Tror dock att det är svårare än att spela gitarr och Ukulele så en utmaning blir det.
 
Ha en fortsatt mysig lördag!
Kram ®
 
 
 
 
2 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Alla talar om snö...:)

Det största samtalsämnet för tillfället häruppe i norr... 
 
Innan jag åkte hem från jobbet fick jag hjälpa till att knuffa 2 bilar och en mindre skolbuss som satt fast i snön. 
Jag tänkte att säkert blir det min tur när jag kör iväg men jag KLARADE mig idag. 
Sen har jag som de flesta andra skottat på gården också litegrand. I morse körde dock en av traktorförarna i byn förbi och skottade av ordentligt ♥ Världens BÄSTA hjälp när man ska iväg till jobbet eller världens BÄSTA hjälp överhuvudtaget ♥ att få när det snöat cirka 50 cm sen igår i Norrbotten. 
Förstås har jag några snömängdsbilder att visa jag med...
På vägen in till huset och
samma snöhög sett från andra hållet.
För att ni ska förstå hur hög den är så kan jag meddela att när jag som är 173 cm över havet stod framför den så fattades det cirka 10 cm för att vara lika hög som mig. Jag kan inte minnas när det var såhär mycket snö sist.
 
Att gå ut genom altandörren får vi nog glömma ett tag framöver för där ser det ut såhär. En måttstock är räcket till vänster i bild. Kan säga att vii inte behöver köpa insynsskydd här :)
I sovrummet har vi 6 stycken fönster och där hade vi funderat på att köpa rullgardiner men jag vet inte om det kanske är en onödig utgift just nu hehe :)
Är ganska mörkt iallafall tycker jag. :D
 
Fredagkväll är det och Marre har skjutsat iväg Kevin på ett uppdrag för laget. Jag får kanske ta nästa tur när han ska hem igen. Är ju inte riktigt ännu så jag tar det luuuugnt ett tag till.
 
Ha en mysig kväll!
Kram ®
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Oj vad det snöar!!

Men alltså nu snöar det ordentligt häruppe i norr.
Kan säga att jag knappt hittade igen den lilla vita bilen under all snö när jag skulle hem från jobbet. Kan också säga att jag dessutom körde fast lite. Har lärt mig att inte starta på ettan utan på tvåan och inte våldgasa för då gräver bilen ner sig men men... det funkade inte idag utan tillslut var det bara att slänga in ettan, gasa och dessutom så hade jag två STARKA kvinnor/kollegor som puttade ut mig på vägen :) ♥
Hade planerat att åka iväg och träna senare ikväll men beslutet om att avstå bestämde jag mig för när jag körde hemåt i den hemska snöröken och den dåliga sikten. Snöskottning får bli min träning!
Tänkte att jag troligtvis har en jääättehög plogkarm in på gården som jag måste ta tag i och en gård att skotta i flera timmar...förstår ni känslan när jag ser att vi har haft besök av en traktor som har skottat gården ♥ 
Tog istället och traskade iväg med Carmen i snön på en prommis och bestämde att jag kanske skulle skotta av ett lager sen medan det är lite snö för att liksom hålla efter lite tills mina grabbar ska in med bil nummer 2 på gården. Tack och lov så har de iallafall den större bilen ikväll. Skottade innan jag gav upp och hoppade in i ...
 
...det mysigaste av alla mina klädesplagg
Har nu landat i fåtöljen med benen på fotpallen... Blir en kväll med tända ljus och vara inomhus.
Mysigt att sitta inne och kura lite :)
 
I morgon är det fredag igen???? förstår inte hur dagarna kan rusa iväg såhär hela tiden?????
Hoppas vi inte är insnöade i morgonbitti. 25 cm nysnö har de lovat under dessa dagar så...
 
Full fart mot helgen !!
Kram ®
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg