Oj!...

tänk att det redan är mitt i veckan igen och att det är 1 oktober i morgon.
Blir inte så många inlägg när tiden inte riktigt räcker till. Dagarna som har passerat har innehållit bland annat träning för min del. Ikväll innan spinning/core laddade jag för den rosa månaden som startar i morgon. Köpte en fin mössa och 50 kr går oavkortat till bröstcancerfonden. Det vill jag ju förstås vara med och stödja. 
Löp och köp du också!
Även vedstapling har stått på programmet. Det känns toppenbra att få in den i vår nya vedbod. Minns förra vinterns blöta ved som stod ute under en ful presenning där bredvid garaget. Nu både snyggare och framförallt mycket mer praktiskt.
Vi har beställt 3 stora säckar fulla med ved från en bonde här i byn och servicen är oerhört bra eftersom han kör hem dem till oss och placerar den utanför vedboden. Bara att stapla in och sedan njuta av govärme från kaminen under hela vintern :) Vi har en del kvar på vedboden innan den är helt klar. En dörr ska på plats, takpapp medan vi bestämmer oss för vilket plåttak vi ska ha framöver och även en lampa vid dörren vore bra i vintermörkret. Nåja, det ska vi väl hinna med bara veden är på plats innan det riktiga höstregnet är här. Det ska ju alltid passera men när det vet vi inte så det är bara att köra på så länge solen skiner :) 
På hemvägen stannade jag till och hämtade ut paketet från Zelected by House. Blev jättenöjd med mina inköp och det blev utplacering av sakerna innan jag hoppade i duschen efter träningen. 
Doftljuset- fresh rain                och Kevins kudde 
Kudden i relaxfåtöljen blev pricken över i där i hörnet :)
Känner mig nöjd med dagen och varvar ner som jag brukar med en balja thé innan jag sussar för ikväll.
Kram ®
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Hemma hos oss, Träning; Follow

Redan...

söndag igen :)
Veckorna rusar i snabbt tempo så varför skulle helgen då krypa fram. Den ekvationen stämmer inte förstås men det har iallafall varit 2 dagar med ett avbrott från vardagens sysslor och framförallt några timmar mer sömn.
 
Gårdagen var fullspäckad men bara med trevliga saker. Min gulliga lilla ♥ mamma ♥ fyllde hela 80 år och det måste ju firas förstås. Det bjöds på fantastiskt god smörgåstårta och förstås gott fika. Tyvärr hann vi inte umgås med Älvsby, Piteå och Antnäsgänget för de åkte hem när vi åkte dit.
Vi hade ett annat uppdrag före. K spelade basket.
Två vinster blev det för laget. Första matchen blev en extra härlig vinst. Det var nämligen första gången sen K började spela basket som de vann över det gänget. 
Mellan matcherna hann jag och M strosa runt på stan och kika i affärerna. Köpte både vinterjacka till K och till mig själv, hittade också en mysig tröja som blir perfekt i vinter. Tittade in på Lagerhaus som för 2 veckor sedan öppnat upp igen efter vattenskadan i somras.Jättefräscht har de fått i butiken och många fina "måsteha" saker fanns det. Ordinare men också 50% på en del varor. Stort GILLA på det :)
Idag startade dagen med toppenväder så en härlig skogspromenad med Carmen blev det. Måste passa på medan byns jägare har vilostund :) Vem vet, de kan ju annars ta mig för en älgko där i skogen :)
Ska säga att det var en lycklig hund som fick springa i skogen nu när det torkat upp lite från allt regn den sista tiden. Haha! Hon ser rätt så rolig ut på denhär bilden ♥
Fortsatte att vara ute på gården en stund i det vackra vädret. Kastade lite gamla blommor och planerade för lite höstblomster framöver. Hinner kanske förbi Bomsterlandet i morgon efter jobbet. Är så nyfiken på deras nya butik som de öppnat :) Denna fick mamma igår och den är inhandlad där. Superfin, eller hur? :)
Önskar er alla en fortsatt skön söndag!
Kram ®
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

The day before...

...Friday! 
 
Känns toppen att det snart är helg igen. :) Det känns att det behövs efter denna vecka.
Har varit en del på kvällarna som både innehållit hemparty och föräldramöte och nu ikväll vankas det träning för K kl 21:00. Som sagt så ser jag fram emot lite ledigt. 
 
Hempartyt var ett Zelected by House och där fanns det hur mycket fina saker som helst till hemmets alla rum.
Jag kunde efter mycket funderingar tillslut bestämma mig för dessa två främre kuddar. En stjärna till K och den andra till oss i vår fåtölj. 
Köpte också ett underbart doftljus med namnet "Fresh Rain" och det luktade verkligen hur fräscht som helst.
På denna bild: det mörkgråa.
Spanade också in mig på dessa hamrade silverburkar men de köper jag på nästa party.
Blev nämligen bjuden till ännu ett innan jul. :) Ser ni att det står tops och bomullspads på dem??
Inte?... jag kan se det och därför får de följa med hem nästa gång. De små tofsarna fick hänga med hem denna gång i väntan på silverburkarna. Sen ska de nämligen få pryda burkarna på hyllan i badrummet.
Ser fram emot leveransen ska jag säga. :)
Denna kväll hamnar definitivt under må-bra kontot. Inredning är ju ett av mina intressen. 
 
Ett annat intresse är träning som ni vet och igår var det dags för en snabb tur innan föräldramötet. Måste passa på när det fortfarande är dagsljus. Då spelar det ingen roll om det skulle råka spöregna just då haha :D
Alltså, jag tror inte att jag någonsin varit såååå blöt ever. :D Det forsade vatten på vägen där jag sprang så väja för vattenpölar var ingen idé. Skorna blev nog ganska mycket tyngre att lyfta innan jag var hemma igen.
Dropparna som föll studsade på huvudet och kändes ganska rejält. Här försöker jag vrida ur vattnet ur pannbandet som jag hade på mig :) 
De bilar jag mötte skakade nog en hel del på huvudet åt denna knäppgök som ger sig ut i värsta regnvädret men hur skulle de veta att jag bara hade den tiden just då över till detta. Få se nu... det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder :D :D
Efteråt så måste jag ju ha doftat "Fresh Rain" precis som ljuset ;)
 
Idag ännu ett besök hos kiropraktikern. Kära nån! Det knakade och sprakade både i fingrar, armar, rygg och nacke ännu en gång. Nu hoppas jag att det ska bli ännu bättre än sist. 
 
Hörrni, full fart mot fredagen!
Kram ®
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Träning; Follow
Visa fler inlägg