Redan...

söndag igen :)
Veckorna rusar i snabbt tempo så varför skulle helgen då krypa fram. Den ekvationen stämmer inte förstås men det har iallafall varit 2 dagar med ett avbrott från vardagens sysslor och framförallt några timmar mer sömn.
 
Gårdagen var fullspäckad men bara med trevliga saker. Min gulliga lilla ♥ mamma ♥ fyllde hela 80 år och det måste ju firas förstås. Det bjöds på fantastiskt god smörgåstårta och förstås gott fika. Tyvärr hann vi inte umgås med Älvsby, Piteå och Antnäsgänget för de åkte hem när vi åkte dit.
Vi hade ett annat uppdrag före. K spelade basket.
Två vinster blev det för laget. Första matchen blev en extra härlig vinst. Det var nämligen första gången sen K började spela basket som de vann över det gänget. 
Mellan matcherna hann jag och M strosa runt på stan och kika i affärerna. Köpte både vinterjacka till K och till mig själv, hittade också en mysig tröja som blir perfekt i vinter. Tittade in på Lagerhaus som för 2 veckor sedan öppnat upp igen efter vattenskadan i somras.Jättefräscht har de fått i butiken och många fina "måsteha" saker fanns det. Ordinare men också 50% på en del varor. Stort GILLA på det :)
Idag startade dagen med toppenväder så en härlig skogspromenad med Carmen blev det. Måste passa på medan byns jägare har vilostund :) Vem vet, de kan ju annars ta mig för en älgko där i skogen :)
Ska säga att det var en lycklig hund som fick springa i skogen nu när det torkat upp lite från allt regn den sista tiden. Haha! Hon ser rätt så rolig ut på denhär bilden ♥
Fortsatte att vara ute på gården en stund i det vackra vädret. Kastade lite gamla blommor och planerade för lite höstblomster framöver. Hinner kanske förbi Bomsterlandet i morgon efter jobbet. Är så nyfiken på deras nya butik som de öppnat :) Denna fick mamma igår och den är inhandlad där. Superfin, eller hur? :)
Önskar er alla en fortsatt skön söndag!
Kram ®