Kanske...

ett litet inlägg vore på sin plats :) Det är ju några dagar sen sist.
 
Ja, var börjar man?? Vi tar väl fredagen som startade med ett läkarbesök med sonen innan jag kämpade på i skogen med skidorna och Carmen. Kämpar på är verkligen rätta ordet... mina skidor är hemska och det ser tyvärr ut som om jag behöver investera i ett par nya. Spannet är troligen slut och det kan ju förstås vara sant eftersom skidorna säkert är en 8 år gamla nu. 
Iallafall så hade jag besök av två tjejer som hjälpte mig med en matteuppgift. Vi spelade bland annat ekvationsspelet och de var ena riktiga mästare på det. De hade tydligen gjort det förut på skolan. Mysigt att få en liten pratstund med tjejerna och mumsa på lite marängswiss innan vi tog tag i uppgiften :)
Drog sen vidare till butiken Handplockat för att äntligen få använda mina presentkort som jag haft ett tag nu.
Gissa om jag har varit stressad över att jag kanske ska glömma bort sista datumet och då "kasta pengar i sjön" utan att få med mig något från denna mysiga affär.
Finns en hel del att kolla in... både inredning och kläder. Svårt att välja men tillsist blev det ändå ett väggskåp som jag tittat på förut. Blev perfekt mellan våra köksfönster. Nu är det bara det roliga kvar... piffet i och ovanpå :)
Vår stora klocka fick flytta till sonens rum och gissa hur många gånger jag tittat åt det hållet för att kolla vad klockan är. Måste snabbt upp med en annan klocka och börja vänja mig vid en ny plats :) 
Förutom plugg och köpa skåp så har jag förstås varit ute i det vackra vädret en hel del. I går åkte jag dagspåret för första gången och det var helt underbart där i solen på ängarna här hemma i byn. Ja, ni ser ju själva... jag älskar detta ♥
Vårvinterkänslorna är på topp just nu så jag satsade faktiskt på att få lite påskstämning hemma i köket med gula tulpaner. Älskar när solen söker sig in genom persiennerna och allt blir randigt.
Nu dyka ner i en artikel för att få lite pluggtid även idag. Blev nämligen så mycket annat på mitt schema denna måndag :)
Kram ®
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Tar en...

pluggpaus och skriver ett litet inlägg. 
 
Hämtade hem ett paket igår med lite nya lampor. Har funderat ett långt tag nu på vad vi ska ha för belysning ovanför köksön och tillslut så hittade jag denna på Ellos till en lagom stor kostnad.
Funderade på om jag skulle vara "feg" och beställa ännu en vit eller svart detalj till köket men bestämde mig att det får bli lite färg denna gång. Jag är  en stor beundrare av färgen blå och även grå så när jag hittade en lampa som innehöll bägge dessa färger så slog jag till.
Nu kanske den inte matchar med gardinerna i fönstret men det väljer jag att blunda för. Blir iallafall en liten färgklick och ett bra ställe att sitta och arbeta/läsa på framöver :)  
K ville också ha en ny lampa till sitt fönster och han fastnade för denna. Också från Ellos.
 
På tal om paket så hade det dimpt ner ett paket till mig från Allt i Hemmet när jag tittade i brevlådan. Ursäkta att du fått vänta på din vas och som tröst får du också ett litet fat från By Ejdelund. 
Okey, jag visste inte att det var på väg någon vas till mig överhuvudtaget men det är väl bara att tacka och ta emot det :D
Nä nu har jag nog pausat klart. Bara att fortsätta... :)
Önskar er en fin torsdagkväll. Jag får finbesök ikväll. Det ser jag fram emot ♥
Kram ®
 
 
0 kommentarer
publicerat i Hemma hos oss Follow

Precis i mitten...

av arbetsveckan.
Ja, i och för sig är jag hemmavid just nu men jag har jobbat idag. 
I morse när jag åkte till jobbet var jag tvungen att stanna bilen och snabbt ta ett foton innan jag åkte in i dimman :) Därborta någonstans finns dagens uppgift tänkte jag. Som tur var kände jag mig inte lika dimmig i huvudet utan rätt så utvilad efter en liten sovmorgon dagen till ära. Tur också att jag bor där det inte åker så många bilar så jag kan stanna upp och fota när jag ser något häftigt :D 
På tal om häftigt... nu är det dags att börja använda solbrillorna igen. Vårsolen har visat sig rejält idag när dimman lättade. Vit snö och sol bländar en hel del. Vad gör väl det när vår 5:e årstid är i antågande. Älskar vårvinter med framförallt skidåkning och kanske en och annan grilleld ♥
Än så länge får jag dock nöja mig med vår eld inne men just nu funkar den helt klart. 
Nu en halv arbetsdag kvar innan sportlovet börjar för mig. Ja, jag har en hel del plugg som jag måste fixa under slutet av denna vecka och nästa vecka men hoppas ändå hinna röra på mig lite extra. Är det sportlov så är det. :) 
Lika bra att starta redan nu så ikväll drar jag in på ett spinning/corepass.
Hade dessutom fått ett sms att vi hade ett paket att hämta. Jag kilar nog förbi där också innan jag åker hemåt.
 
Ha en fin kväll!
Kram ® 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg