Ännu en SM-dag! :)

Detdär med helg och sovmorgon är överskattat ;) hahaha :D :D :D Blev alltså ingen idag heller.
Beror kanske på vad det är som drar mig upp ur sängen :) Skidor är en sådan sak och när det är tävlingar av sådan klass så pass nära där vi bor så kliver jag mer än gärna upp :) 
Idag var det skiathlon och en tävling mer i min smak. Klassiskt och skate.
 
På vägen till Lindbäckstadion gick vi genom den nybyggda skidtunneln eller den heter ju...
Väl på plats fotade jag maskoten Reine som också gick att äta om man ville.
Mina vänner köpte hem bakelsen så jag får förhöra mig med dem hur den smakade :)
 
Iallafall så plockade mina favoriter för dagen var sin guldmedalj och vi passade på att gå ut från stadion för att se på nära håll och känna vindsuset när de åker förbi. 
 
Charlotte Kalla och                            Marcus Hellner ute i spåret.
 
Charlotte Kalla och                       Marcus Hellener på väg mot mål
 
Inte annat än att man blir triggad själv att åka något sorts skidlopp framöver och min vän A har som förslag att vi åker Dundret runt den 9.e april...Ja, varför inte. Hellner orkade ju 3 mil då borde väl jag också göra det..??? hahahaha :D Kan hända att tiden blir lite sämre än hans :D 
Som ni ser har vi redan fått en broschyr så helt omöjligt är det kanske inte :D 
Nu dags att dyka ner i böckernas trevliga värld igen. Ska iväg till skolan i Kalmar i veckan och då är det kanske bästa att jag är påläst :)
Kram ®
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Skippade...

sovmorgonen denna lördag och åkte till Piteå för att titta på SM i längdskidor. Kul att få vara på plats och se det hela live. Idag var det sprint och vi hade en fin plats där vi såg hela banan. Vi = jag och min vän A.
 
Här åker Charlotte Kalla kvartsfinalen och fixar sig en plats i semifinalen. Där missade hon tyvärr sin plats i finalen med 3 tiondelar tror jag det var... hm, typiskt :(
Åkte sen och hämtade upp T som ville följa med på stan en sväng... japp, han var fikasugen  :D 
Hann fixa mig ett par nya skor innan vi styrde stegen mot Ekbergs för lite värme, och för mig årets första semla!!
Mmmm... hur god som helst :)
Vid bordet bredvid satt ett helt gäng ungdommar som medverkar i skid-SM och jag var ju tvungen att smygfota lite hahahaha!!! :D :D :D 
Inte varje dag som vi fikar samtidigt med...ja, just det. Vem är detta nu???? :D :D :D
Ryggtavlan tillhör Marcus Hellner :D  
 
Nu fortsätter jag att fylla på med varmt te innan jag och Carmen tar en prommis.
Ikväll är jag helt solo igen... Alla mina ♥ är ute på turné :)
Kram ®
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Pluggvecka...

Har varit en vecka som as usual har swishat fram i full hastighet. 
Jobb, träning och sen dessutom plugg gör att veckan tar slut fortare än kvickt. Allt detta  gör att bland annat bloggen har haft låg prioritet. Dethär är numer en vanlig syn.  Tur att det finns te och wifi även om jag inte är hemmavid :) Känns spännande och roligt att plugga men ojojoj vad jag är ringrostig...!!! 
 
I veckan har det varit toppenväder häruppe i norr. Några minusgrader, lite lätt snöfall emellanåt och solen har visat sig mer än en gång. Vårvintern närmar sig med stormsteg :)
I tisdags såg det ut såhär när jag tittade ut genom fönstret på jobbet. 
Den dagen hann jag tyvärr inte med att fånga så många solstrålar så min plan var att i slutet av veckan hinna med en liten pluggpaus när jag är hemmavid. 
Den dagen var idag och medan jag satt där med huvudet böjt över böcker och kompendier så kastade jag trånande blickar mot fönstret.
Efter 3 timmar plugg behövdes en paus. Tog med mig min bästa skidkompis ut på en liten tur.
Hon ser inte så glad ut på denhär bilden men hon var nog mest less på sin matte som ville passa på att fota den underbara naturen som finns utanför huset. Hon var bara springsugen efter en månad i koppel.
Springa blev det iallafall tillslut om än i mycket djup snö och på skoterled där ingen skoter kört efter snöfallet i veckan.
 
Hennes matte passade också på att försöka sig på lite intervallträning med skidor utan valla... halkigt, svettigt... yes! men oj så härligt ändå. 
 
Tillslut en bild på januaris sista tulpanbukett. Enfärgad... japp, det var jag som valde denna gång :D 
Nu lite soffhäng i min ensamhet. Finns fler saker som har blivit eftersatt denna vecka. De tv-program som jag brukar se. Kör lite hinna ikapp-tv medan mina grabbar är ute på turné i fyrkanten :)
 
Fortsatt skön fredagkväll!
Kram ®
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg