Pluggvecka...

Har varit en vecka som as usual har swishat fram i full hastighet. 
Jobb, träning och sen dessutom plugg gör att veckan tar slut fortare än kvickt. Allt detta  gör att bland annat bloggen har haft låg prioritet. Dethär är numer en vanlig syn.  Tur att det finns te och wifi även om jag inte är hemmavid :) Känns spännande och roligt att plugga men ojojoj vad jag är ringrostig...!!! 
 
I veckan har det varit toppenväder häruppe i norr. Några minusgrader, lite lätt snöfall emellanåt och solen har visat sig mer än en gång. Vårvintern närmar sig med stormsteg :)
I tisdags såg det ut såhär när jag tittade ut genom fönstret på jobbet. 
Den dagen hann jag tyvärr inte med att fånga så många solstrålar så min plan var att i slutet av veckan hinna med en liten pluggpaus när jag är hemmavid. 
Den dagen var idag och medan jag satt där med huvudet böjt över böcker och kompendier så kastade jag trånande blickar mot fönstret.
Efter 3 timmar plugg behövdes en paus. Tog med mig min bästa skidkompis ut på en liten tur.
Hon ser inte så glad ut på denhär bilden men hon var nog mest less på sin matte som ville passa på att fota den underbara naturen som finns utanför huset. Hon var bara springsugen efter en månad i koppel.
Springa blev det iallafall tillslut om än i mycket djup snö och på skoterled där ingen skoter kört efter snöfallet i veckan.
 
Hennes matte passade också på att försöka sig på lite intervallträning med skidor utan valla... halkigt, svettigt... yes! men oj så härligt ändå. 
 
Tillslut en bild på januaris sista tulpanbukett. Enfärgad... japp, det var jag som valde denna gång :D 
Nu lite soffhäng i min ensamhet. Finns fler saker som har blivit eftersatt denna vecka. De tv-program som jag brukar se. Kör lite hinna ikapp-tv medan mina grabbar är ute på turné i fyrkanten :)
 
Fortsatt skön fredagkväll!
Kram ®