Det är läge för...

I morse var jag som en riktigt tröttis och vände i god tro på min kalender för att se om det fanns ett uppiggande meddelande åt mig och detta var vad jag möttes av :D Blev jag piggare tror ni? :D 
Detta blir min kvällsaktivitet har jag bestämt så kanske huvudvärken släpper :)
 
Igår måndag hade jag som vanligt min pluggdag och tänkte att jag då kanske kunde sova lite längre än vanligt men se icke det. Blev väckt av dessa händiga grabbar som började riva vår altan. Va! Nu??? Är det tid för altanfix nu?? Jo men varför inte...? Finns inget dåligt väder för altanhäng, bara dåliga kläder heter det väl ;)
Kan väl säga att de räddar vår altan från att rasa när snömassorna landar på den senare i vinter. Sitta och njuta av deras fina bygge får vi dock vänta med till det blir vår :) 
Känns bra att vårt ruttna altanräcke är borta nu och att våra ruttna stolpar byts ut. Altanen ligger ju inte precis i markläge ifall man skulle rasa ner tillsammans med den.
I en pluggpaus igår tog jag med vår springsugna vovve på en tur i skogen. Skoterspår hade jag tänkt mig och javisst, en liten bit kunde jag premiärglida på dem och känna att detta är ju helt fantastiskt roligt. Helt plötsligt tog spåret slut och jag valde mellan att vända eller fortsätta... jag fortsätter tänkte jag. Japp, Det var jag, Carmen och en eller möjligtvis två älgar som hade gått där. Skidorna förvandlades plötsligt till snöskor och fast det var supertungt att ta sig fram så kämpade vi på ett bra tag innan det var dags att vända  tillbaka till mitt plugg.
Hann iallafall få feeling så nu ser jag fram emot nästa tur...förhoppningsvis med spår att åka på eller i :)
♥ I really love this ♥ 
 
Nä, framstupa viloläge var det 
Ha en fin kväll.
Kram ®
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Hemma hos oss Follow

Nu lyser...

det äntligen en massa fina julstjärnor och ljusstakar i våra fönster. Precis vad man behöver så här när dagarna är så korta och mörkret faller snabbt.
Nytt för i år är denna fina ljusstake som jag hittade på Jotex. Känner mig toppennöjd.
Såg att det var 10 dagar sedan jag bloggade sist och det beror på att det inte funnits tid. Har haft för många järn i elden och eftersom jag lovat att lyssna på mig själv och inte låta detta med blogg vara ännu ett stressmoment blev det helt naturligt att pausa en stund. En annan paus är träningen och jag har istället inriktat mig på bland annat skogspromenader tillsammans med Carmen och försökt andas in den härliga vinterluften i mina lungor innan vi har tinat upp tillsammans framför en värmande brasa :)
 
 
Vad mer har jag sysslat med... P L U G G förstås och ibland har jag haft en lite väl närgången hjälp som undrat när matte har suttit klart vid den där apparaten.
Ett 50-års kalas med allt vad det innebär har också passerat. Nu är han rejält firad mannen i mitt liv och det blev nog en del kilometer i köket dendär kvällen. Tur att vi hade sån fin hjälp att fixa till tårtorna för annars hade vi inte hunnit allt tror jag ♥♥♥♥♥
 
 
Nu önskar jag er alla en riktigt fin 1:a advent. 
Kram ®
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Tänt...

var det här :) 
 
Långt mellan blogginläggen för tillfället. Schemat är tokfullt med jobbet, utvecklingssamtalsperiod, 2 mattekurser och en släpande piano och gitarrkurs... Hur är det man säger: den som spar han har :D I mitt fall, just nu,
alldeles för mycket kvar :0. Måste erkänna att jag ser fram emot ett vilosamt jullov framöver. 
På tal om jul så har jag och M pyntat litegrand idag.  
Blev jättebra med lite ledljus för mellan ladan och vår gärdsgård finns det en genväg i form av en stig som både vi och andra som bor på vår gata använder ibland. 
 
Blev även en liten ljusslinga inomhus. 
Blev bättre i verkligheten än på bild. Placering: vårt köksbord. Känsla: jag är nöjd :)
 
Önskar er en skön torsdag. Nu ska jag både plugga och baka till helgens stundande 50-års kalas.
Ha en fin helg så hörs vi.
 
Kram ® 
 
 
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg