Mysiga långhelgen...

med många trevliga människor är över för denna gång. Har varit en fin helg som innehållit sovmorgnar, middagar, fikastunder, kyrkbesök, promenad på isen, skidor och joggingtur.
Må bra kontot är påfyllt ännu en gång men energin hos undertecknad är bortblåst. Behöver verkligen påsklov nu och tack och lov så börjar det i morgon. Satsar på fler sovmorgnar kombinerat med musikplugg och varva ner tempot ytterligare för att hitta tillbaka på rätt spår igen. 
 
Lite bilder från helgen:
 
På väg till Kallaxön med dessa finingar ♥
 
Härligt väder på vägen dit
 
Tittade in i D & J:s sovstuga. Därinne fyndade de en lur som de kan väcka alla i grannskapet med varje morgon de sover över där :D :D :D  
J var en riktig klippa på att få ljud i den :D 
Solen försvann när vi planerade vår promenad tillbaka. Ungefär samtidigt så åkte skotertaxin iväg. Härlig komfort i den skoterpulkan med baden- badenstolar :)
Skidor har jag under påskhelgen avnjutit på skoterlederna här runt om i naturen. Idag en ny härlig tur i ingemansland. Hoppades att inga nallebjörnar hade krypit ur sitt ide och försökte låta lite extra mycket på min framfart. Tack och lov så verkade de sova ännu ett tag :D Förutom att vara lite björnrädd så är det helt underbart att glida fram i skogen i total tystnad och bara njuta av den vackra naturen som omger en. Love it. Balsam för både kropp och själ ♥
Två vackra tulpanbuketter har vi fått denna påskhelg. Umgås fint i samma vas :)
Nu dags att publicera detta inlägg och krypa upp i soffan en stund innan kudden kallar.
Önskar er en fin start på veckan.
Kram ®