Nu så...

börjar nedvarvningen för årets påsklov. Har hunnit med lite nödvändigt "frökenjobb" men nu ska jag logga ut och andas lite i helgen. Hela nästa vecka ska jag sova lite längre på morgonen, plugga och vistas ute i skogen med hunden och mina skidor. Förhoppningsvis så kanske solen visar sig också någon av dagarna. 
Drömmen hade ju varit att förra lördagens härliga sol och härliga skare blev en repris. Åtminstone skaren  :) 
Helt fantastiskt att kunna åka vart som helst på ängarna och på sjöarna utan att sjunka igenom. Carmen tycker också att det är toppen att kunna springa överallt. 
Är inte riktigt i fas med påskpyntet härhemma dock. Fixade dock lite påskblomster idag efter jobbet och fyllde på keramikhönan åt alla godissugna. Själv räcker det med att fylla på, lyfta på locket och titta lite då och då. :D 
Helt otroligt att det inte finns någon längtan efter att stoppa i sig godis annat än till jul. 
 
Nu vill jag avsluta med att önska er alla en riktigt mysig och fin påskhelg.
Fast man kanske inte tror på det som hände på Golgata för cirka 2000 år sedan så är det en av anledningarna till varför vi firar påsk tillsammans med våra nära och kära denna helg. 
 
Jag väljer att först och främst lägga fokus på det som hände på korset ♥ medan jag avnjuter ledigheten som vi får på köpet :) 
Kram ®