En fridefull...

jul är till ända.
Ja, man kan kanske inte säga fridefull men fröjdefull kan man säga iallafall. Ett nytt ord som innehåller både frid och fröjd :D
Summerar julhelgen och känner mig tacksam över att få tillbringa den tillsammans med nära och kära på olika sätt. Julafton med allt vad det innebär både i matväg, julklappar, trevligt sällskap. Dessutom en avslutning med  spelkväll där förstås resultatet inte alls är viktigast utan huvudsaken är att vi är tillsammans...!!!! GRRRRR!!!! 
Ja, jag var INTE i det vinnande laget så... vi var ju iallafall tillsammans ♥ Tjohoo!!! ♥ :D
 
Väntar in Kalle Anka med lite glögg, lussebullar och pepparkakor.
Vissa fick små paket och vissa fick STOOORA!! (Lilla mamsen ♥ )
Vissa blev jätteglada för sina nya Modo-mössor som tomteKevin hade fixat till dem :D 
Bor han i Ö-vik så gör han hahahaha :D 
 
Efter en sen julafton blev det en tidig juldagsmorgon precis som i sången "När juldagsmorgon glimmar, jag vill till stallet gå. Där Gud i nattens timmar ren vilar upp på strå"... besökte jag julottan i kyrkan i byn. Mysigt men jag måste erkänna att ögonlocken var tuuunga :) 
Traditionsenligt blev det laxmacka på tunnbröd hos Astrid och Joel ♥♥. Lika mysigt och lika gott som alltid att få fortsätta gemenskapen hos dem medan juldagen ljusnar ute. I år hade de byggt ett fantastiskt fint uterum.
Sen en promenad hem med S innan mjukiskläderna åkte på och soffan kallade :) Resten av dagen blev seeeg och lugn. Precis som den ska vara.
Besökte även annandagens traditionella sång och musikgudstjänt i kyrkan. Fascineras igen över det rika sång och musikliv som finns i vår lilla by. Både äldre och yngre som sjunger sånger som blivit önskade under året. 
Här en bild på min fina vän S och hennes lika fina E. 
Det var juldagarna det och det blev vardag och ännu en rolig och mysig tradition levde upp igen efter några år i träda. Mellandagsrea tillsammans med min fina, roliga, snälla, impulsiva och omtänksamma vän Camilla ♥
♥Älskar att tillbringa tid med dig darling♥
Skulle detta "lilla" uppläggningsfat kunna vara något till vårt julgodis? :D Blev inte något köp av denna men häftigt var det iallafall.
 
Det blev istället lite andra fynd, en mysig lunch på Friends och sen även en tripp till vår vän Lena som vi inte har träffat på jättelänge. Pling plong, så stod vi där på hennes bro och våldgästade henne :D Lika mysigt som vanligt att träffas. Dessutom så hade de ju kvar lilla giraffen på murstocken :)
De har verkligen en häftig stil i sitt hem på många olika sätt. 
Nu några dagar kvar av det här året och jag hoppas på varmare väder så jag kan åka lite skidor. 
Ha en fin fortsättning på mellandagarna.
 
Kram ®
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Bea:

Men Kevin!! Har du svikit Luleå ? Och Lule fansen tog på sig mössan, illa illa :)

#2 - - Selma:

Vilka fina presenter de skulle man gärna fått ;)

Va härligt med all snö vår snö försvann dagen före julafton...

#3 - - Suss:

Trevligt att få dela ditt liv på detta sätt.
Ser fram emot att komma på bjudning även om uppläggningsfatet är mindre 😘