I Rosis värld...

just nu är siktet inställt på jullovet som snart är inom räckhåll. Efter luciatågen sänkte jag inte bara axlarna utan också immunförsvaret verkar det som. Vaknade på natten med halsont och utan röst och allmänt hängig så det blev två dagar (torsdag, fredag) hemma i soffan för mig. Vilade både röst och lekamen så pass att jag kunde åka iväg på julfest med mina arbetskamrater. Både umgänget, maten och musikalen Cabaret var till belåtenhet. 
 
Idag är det redan dags för det tredje ljuset och det inger både en viss stress och ett visst lugn. Har en del kvar att fixa innan vi tänder det sista ljuset. Det ljuset som tänds på självaste dopparedagen detta år. Sen infinner sig lugnet härhemma och ett välbehövligt jullov startar.
Någon mer än mig som älskar juldagen? Julotta, äta rester från julafton, smaska lite godis, bara hasa runt i mjukiskläder och sova en stund om man känner för det :) Nu är det ju en hel vecka kvar innan dess så jag ska inte drömma mig bort till den dagen och bli sittande här vid köksbordet. Har en to-do-lista som innehåller både hemmafix och jobb innan det blir måndag och vecka 51. 
Igår fick vi iallafall säga check på vissa av sakerna på vår lista. En var att använda oss av sista ljusslingan. Då blev trappan lite julfin. Frågan är om den ska få fortsätta vara det eller om det blev to much?... Vad tycker du?
Nä dags att ta tag i dagen nu. Börjar med lite julklappsshopping...suckar åt att jag alltid sparar allt alldeles föööör länge. Blir att pälsa på sig ordentligt. Det är inga varma vindar ute idag.
 
Ha en fin söndag och en fin start på veckan.
Kram ®