Vi hade faktiskt...

flyt i eftermiddag. Blev upphämtad av M efter jobbet och vi drog in mot city för de sista inköpen inför dopparedagen.
Hade en bild för min inre syn där jag och M förtvivlat letade en parkeringsplats och fick stå i milslånga köer och trängas vart vi än gick men inget av det hände. Parkering var inga problem alls och trängas behövde vi inte mer än en vanlig dag på stan så... Hade hört att det troligen skulle vara kaos på matvaruaffärerna utanför stan så vi valde en annan på väg ut från city. Lagom med folk där också. Ingen kö i kassan. När klockan blev senare på eftermiddagen åkte vi iallafall ut till det som skulle vara kaos och köer men något sådant såg vi inte till då heller. Min inre syn stämde alltså inte alls :) 
 
Nu har jag fått ett välbehövligt julllov. Har faktiskt varit en låååång vecka. Bra det så man har hunnit med lite av varje både på jobbet och hemmavid.
Jag startade upp den med att gå på en fin konsert i Domkyrkan tillsammans med en kollega och hennes dotter. Britta Bergström och Magnus Nordlund bjöd på skönsång och julstämningen spred sig i lokalen.  Tyvärr så hade vi inte de bästa platserna ljudmässigt men annars så var det helt okey.
Julens budskap på scenen om det som hände i Betlehem den dagen då Jesus föddes till vår jord.
Ovanför de som sjöng fanns ett annat budskap. Påsken, korset där Han gav sitt liv för alla människor. 
Vilken ljussättning och skugga. Jag tycker bilden är helt fantastisk. ♥
I morgon blir en fin dag. ♥ Denise & Jonathan ♥ kommer hit och hälsar på och hämtar sina julklappar. Kevin kommer hem från Ö-vik och blir hemma under jullovet. ♥ Har inte träffat honom på 7 veckor så nu blir det att kramas igen det jag missat :D. Hoppas han tycker det också hahaha :D.
 
Nu ska jag uppsöka kudden efter en lång dag med både jobb, shopping och julklappsinslagning,
men först en skinkmacka.
Har hunnit bli lördag så ha en fin dag när du vaknar.
Kram ®
 
 
#1 - - Suss:

Hoppas vi hinner ses under julledigheten så jag får se er fina jul.
Mysigt att få rå om dina ögonstenar så förstår att du längtar. Kram min vän ❤