Behövdes...

en helg för att ladda lite batterier. Tyvärr så känns det som en förkylning är på väg så den måste jag verkligen mota i grinden. Startade dagen både igår och idag med en låååång sovmorgon, kröp in i min onepiece och placerade mig framför skid-VM med en stor kopp te. 
Hoppade in i bilen och åkte in till stan en sväng för att inhandla lite nödvändigheter till jobbet. Nu ska här trummas på ett bättre sätt :D 
Hemma igen, skidor på tv ännu en gång. Fantastiskt härligt väder och lite d-vitaminer behövde jag fånga så dags för lite egen skidåkning tillsammans med Carmen. Härligt förstås ♥
Kvällen tillbringade vi hos en nybliven 50-åring vilket var mycket trevligt. Gott med smörgåstårta och fika och framförallt att få träffas. Det blir ju tyvärr inte så ofta när jubilaren bor i Kumla i vanliga fall. 
En bra lördag som hamnar i min burk med trevliga händelser 2017. 
Idag blir det tyvärr inga skidor utan koka ingefärsshot istället och vila mig i form. Har en vecka till som ska avklaras innan ett behövligt sportlov står för dörren. 
 
Trevlig söndag och start på vecka 9.
Kram ®
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

I huvudstaden...

i två dagar. Innehåll: show och shopping. 
Flög iväg efter lunchrasten på jobbet. M väntade på mig där så det var bara jag och alla Luleås män som åkte i flygplanet :) Ja, iallafall där jag satt. Det fanns verkligen inte en enda kvinna som hade sin sittplats i närheten av mig. Jaja, det kändes lite konstigt men med musik och en mobilkamera kan man fördriva den timmen ganska bra. Det var fantastiskt flygväder. Man såg marken nästan hela tiden för det var relativt molnfritt även då vi hade lyft till den höjd vi skulle. Titta bara på isen som jag zoomade in från ovan.
Luleå skärgård
och delar av Luleå stad.
Tror faktiskt aldrig att jag flygit i så klart väder någon gång. Brukar alltid hamna ovanför molnen. 
Väl framme blev det incheckning på hotellet och sedan en liten shoppingrunda, middag på TGIF och sen en efterrrätt med tillhörande tekopp på ett Starbucks.
Sen var det dags för revansch mellan Skifs och Körberg i var sin ringhörna. Blev också en sorts revansch för mig som blev sjuk i höstas då denna show skulle gå av stapeln ute på Skansen. Även Skifs blev sjuk då så alla med biljetter för den helgen fick en ny chans. Vad säger man om själva showen då...? Gubbarna is still going strong, härlig musik och sjunga det kan de verkligen :) Betyget blev 5 ***** av 5. Ljudet däremot var uselt så det får inte en enda stjärna. 
 
Skönt ändå att få landa i Luleå igårkväll och i morse vakna till snö som föll från himlen, ta på sig skidorna och ge sig ut i skogen med Carmen. Bara hon och jag så när som på en skoter som mötte oss på hemvägen. 
Jag bor verkligen på rätt ställe men det är skoj att åka iväg på visit någon gång då och då. Jag gillar vår huvudstad. Den är vacker :) 
Dessutom hämtade vi hem Denise som sov över här inatt ♥. Mysigt avslut på helgen ♥
 
Nu redo för ännu en arbetsvecka. Hoppas ni får en fin start och blink så är det fredag igen...jag lovar :D 
Kram ®
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Blev...

en vecka sen sist jag plitade ner några rader. Ja, vad kan man säga?? Busy busy busy...doing nothing at all som Ace Wilder sjunger... näe, inte riktigt så faktiskt. :D Sista veckan har bestått av pluggning, heltidsarbete, två middagar på restaurang, träning i skidspåret med och utan hund både i kallt och härligt vinterväder, långa helgfrukostar, födelsedag för världens finaste dotter, lyssnat på föreläsning av Annika Östberg och alla ♥-dag både på jobbet och hemmavid. 
Bildbomb coming up...
Helgens godaste middag ♥ Jag är helt såld på sushi och speciellt på dessa två varianter.
Skidor med hund 
 
och utan hund
 
Favvomugg vid vinterfrukostar och härligt soligt vinterväder utanför köksfönstret
 
Denise 22 år denna helg ♥
Spännande intressant föreläsning om hur man spenderar 28 år i fängelset fast hon enligt mig borde ha sluppit det. Hon dödade inga människor men valde att vara på fel plats vid fel tidpunkt helt enkelt...? Det jag tar med mig från kvällen är att de val jag gör fast de må vara små kan ha stor betydelse för mitt liv.
På jobbet pyntades det och bjöds på ♥. Synd att jag inte äter godis :D Fanns tårta också och den vill jag säga att jag avsmakade riktigt ordentligt :D  Hemmavid bjöd M både mig och K på jordgubbar till kvällsfika. Stort ÄLSK på den :) Foto saknas för de slank ner fortare än kameran hann med.
Tulpaner köpte M hem till helgen och han var lydig och fixade vita tulpaner som jag hade beställt. Visade sig dock att de bara var vita en dag innan de bytte skepnad och förvandlades till denna färg :D Fina iallafall men snöpligt hahaha :D 
Avslutar med dessa underbara himmelska bilder som vi har fått njuta av i flera dagar nu. Vårvinterkänslor! 
I går morse på väg till jobbet såg det ut såhär. Blank isgata utanför vårt hus som himlen kunde använda som spegel. 
och så ronningen... Bara stanna bilen och föreviga Heaven´s On Fire!!!
Önskar er en fin avslutning på veckan. Jag drar till Sthlm en sväng med min man. 
Det ser jag fram emot ♥
 
Kram ®
 
 
 
 
 
 
 
 
2 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg