Två dagar på...

i Växjö på Linnéuniversitetet :) Så kul och så inspirerande dagar och som vanligt är jag uppfylld med en feelgoodkänsla när jag nu åter är hemmavid. Fick en hel del uppgifter förstås som ska göras men det hör ju liksom till när man läser utbildning på distans. Gick på restaurang på skolområdet och jag bokade ett bord åt mig och mina klasskamrater. Jag tittade endast på vart det fanns plats och valde ett mysigt bord för fyra.
När jag sedan efter en stund började titta på inredningen som fanns på restaurangen så blev bordet helt plötsligt ännu bättre och mysigare. Jag hade valt ett bord med denna tillhörande tavla... ;D hahahaha 
Helt i min smak! 
Vi bodde på två olika hotell. På hotell nummer ett kände jag mig som en grekisk gudinna som sov under lagerbladskransen och på hotell nummer två så fick jag nästan skicka sms till M på andra sidan rummet.
Nä att bo sådär vill vi ju helst inte så det blev att möblera om lite på hotellrummet :D  Det funkade ju bra men ett pussel när sängen skulle tillbaka på sin plats igen hahaha :D 
 
Där i södra delen av vårt avlånga land var det rysligt kallt och blåsigt enligt mig...jag frös genom märg och ben och höll knappt på att få tillbaka värmen. Sen mötas av -20 grader när vi klev av planet sent igårkväll gjorde inte saken bättre.
Har därför placerat mig framför den goa  
Jag och K intog vår middag här och nu funderar jag på att möblera om lite här också och tina upp mig ordentligt. Åtminstone tills jag och Carmen behöver en kvällsprommis. Känns som om det finns risk att jag slumrar till ett tag. Både värmen och Carmen är sövande  :)
 
Ha en fin lill-lördag!
Kram ®