Det ljusnar i fjärran...

Hur mörkt det än är så finns det iallafall en liten sträng av ljus någonstans :) Möttes av denna bild när jag åkte till jobbet. Stannade bilen och öppnade fönstret för att föreviga denna stund. 
Såg igår att nu går solen upp 22 minuter tidigare och ner 26 min senare än förut. Det passade jag på att utnyttja idag efter jobbet. Slängde på mig skidorna och drog ett varv runt elljusspåret innan jag åkte hem. + 2 grader och ett fint skidföre. Lyrisk är jag. Det ska jag försöka göra till en vana.
Tyvärr är jag fortfarande väldigt otränad... det tar tydligen ett tag att få tillbaka kondisen efter influensan. Det känns även ikväll att jag inte tränat på över en månad. Säger välkommen till träningsvärken redan nu :D 
 
Ha en trevlig kväll! I morgon kör vi fredag :) 
Kram ®
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Blir man verkligen snäll av pepparkakor...?

Landat hemma efter en heldag på jobbet. Slurpar te för fullt för att inte somna innan middagen :D
Idag hade vi finfrämmande på skolan. Denna dam med hennes blippande kavaljer i en buss full med bra böcker för barn.
Kanske därför jag är så trött hahahaha :D.
Hon ser ganska lurig ut på denna bild. Måntro om detta är före eller efter hon och även jag fick pepparkor av hennes blippande kavaljer. Vi behövde tydigen det så att vi skulle bli snälla igen :D :D hehehe :D Frågan är om det verkligen hjälpte...?? :D 
Julafton är det iallafall när vi får fylla på med nya fräscha böcker att förkovra oss i. Tur att Bokbussen finns :) 
 
Härhemma har vi fått Ikealeverans idag. Äntligen en Hemnesbyrå till mina kläder. Sålde ju vår förra innan jag hade någonstans att förvara mina kläder så den är riktigt välkommen just nu. 
Kevins födelsedagspresent levererades också. Mycket mysig och snygg schäslong. Yes, jag var först ut att provsitta. 
Bra med lite mer sittplatser och någonstans att slänga upp benen efter en skoldag. En powernap är nog inte heller fel :D Jag ska testa någon gång :D 
 
Lilla lördag ikväll. Tänker städa lite härhemma så det är gjort innan helgen. Jag har nämligen planerat in andra saker då. 
 
Ha en fortsatt fin kväll ♥
Kram ®
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

Du har varit...

så eftersökt och så efterlängtad. :)
Kära nyckelknippa välkommen tillbaka :D :D :D 
Hade mer eller mindre gett upp. Skönt ändå att inte arbetsnycklarna är på vift och skönt att inte behöva tänka på vart de kan ha tagit vägen :) Nu gäller det att hålla koll på dem i fortsättningen. 
 
Koll på hur man fixar en trevlig kväll har de som ordnade en fest för Marre i lördags. En 50-års present lite i efterskott. Vi gick dit och möttes av en björkallé som lyste av marschaller ända fram till huset. Då övergick de till eldkorgar.
 
Så kul att de köpte denna herrgård som varit i vår släkt så länge jag kan minnas. Det var jag och M också sugen på att göra men såhär i efterhand så känns det skönt att vi inte fullföljde den tanken. Nu ska ni få följa med in på husvisning. Tyvärr är det lite mörka bilder på kvällskvisten men ni kan kanske ana hur mysigt det är ändå :)
I denna sal intogs en väldigt god trerättersmiddag
Ja ni kanske förstår att klockan hann bli 02:30 innan vi gick hem igen :) En massa surr att ta igen och så alla inredningsdetaljer som jag behövde spana in :D. Carmen somnade skönt på deras matta.
Tusen TACK! för en mycket trevlig kväll ♥
 
På söndag åkte vi iväg på ännu en trevlig träff med våra fina vänner A & T. De bad oss vara på plats 12:30 hos dem och sedan körde de iväg med oss i bilen till okänt mål. Fantastiskt mysig ställe vi hamnade på. 
 
 
 
Visst är det mysigt. Ligger i Jävre. Värt ett besök dit om man vill fika i hemtrevlig miljö. 
Fikat ja, det bjöd de oss på ♥ Tack tack :) 
 
Följde hem några saker förstås och jag hade lätt kunnat ta med mig nästan allt från butiken :D :D :D 
Här är två av sakerna som numer sprider hemtrevnad i vårt kök. 
I morgon är det onsdag och halva arbetsveckan är gjord. Nästa helg blir det inget nattsudd för ojojoj vad man får sota för det flera dagar efteråt :) 
 
Ha en fin tisdagkväll!
Kram ®
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg