Du har varit...

så eftersökt och så efterlängtad. :)
Kära nyckelknippa välkommen tillbaka :D :D :D 
Hade mer eller mindre gett upp. Skönt ändå att inte arbetsnycklarna är på vift och skönt att inte behöva tänka på vart de kan ha tagit vägen :) Nu gäller det att hålla koll på dem i fortsättningen. 
 
Koll på hur man fixar en trevlig kväll har de som ordnade en fest för Marre i lördags. En 50-års present lite i efterskott. Vi gick dit och möttes av en björkallé som lyste av marschaller ända fram till huset. Då övergick de till eldkorgar.
 
Så kul att de köpte denna herrgård som varit i vår släkt så länge jag kan minnas. Det var jag och M också sugen på att göra men såhär i efterhand så känns det skönt att vi inte fullföljde den tanken. Nu ska ni få följa med in på husvisning. Tyvärr är det lite mörka bilder på kvällskvisten men ni kan kanske ana hur mysigt det är ändå :)
I denna sal intogs en väldigt god trerättersmiddag
Ja ni kanske förstår att klockan hann bli 02:30 innan vi gick hem igen :) En massa surr att ta igen och så alla inredningsdetaljer som jag behövde spana in :D. Carmen somnade skönt på deras matta.
Tusen TACK! för en mycket trevlig kväll ♥
 
På söndag åkte vi iväg på ännu en trevlig träff med våra fina vänner A & T. De bad oss vara på plats 12:30 hos dem och sedan körde de iväg med oss i bilen till okänt mål. Fantastiskt mysig ställe vi hamnade på. 
 
 
 
Visst är det mysigt. Ligger i Jävre. Värt ett besök dit om man vill fika i hemtrevlig miljö. 
Fikat ja, det bjöd de oss på ♥ Tack tack :) 
 
Följde hem några saker förstås och jag hade lätt kunnat ta med mig nästan allt från butiken :D :D :D 
Här är två av sakerna som numer sprider hemtrevnad i vårt kök. 
I morgon är det onsdag och halva arbetsveckan är gjord. Nästa helg blir det inget nattsudd för ojojoj vad man får sota för det flera dagar efteråt :) 
 
Ha en fin tisdagkväll!
Kram ®
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Suss :

Så skönt att nycklarna kom till rätta och blir spännande att höra var de hade gömt sig 😉

#2 - - Anonym:

Tack själv. Vilken helg med Utflykt söndagen också!!! Jodå. Trött är jag än. Men det var det värt. Synd att tiden går så fort. Det värsta är dock att vi glömde en rätt. Vi hittade den i kylen sen!!! Hihi.