Tänk att det redan är...

13 dagar sen julafton... tiden har som vanligt rusat iväg och nu är den sista helgen av ledighet här.
Kylan har gett vika för denna gång och behagligare temperatur har tagit över istället. Jag hoppas att jag kan få en stund i den friska luften under helgen för denna julmånad får jag skriva har varit den tid som jag tillbringat mest inomhus, i soffhörnet i horisontellt läge, hostande och nysande mest hela tiden.
Kan känna ett visst hopp om att det är på väg åt rätt håll nu men inte rusar känslan fram precis som dagarna brukar göra utan den är mycket mycket långsam och försiktig... Skynda långsamt är ju också bra förstås och tillslut är jag kanske vid mitt mål :) 
 
Julen slut men inte har jag tagit mig för att plocka bort allt julpynt ännu. Nä, härhemma fortsätter vi att njuta av julgran, advetsstjärnor och ljusstakar kanske ännu en dag. 
Igår flyttade dock årets första tulpanbukett in och då kände jag att nu är det verkligen dags att låta allt pynt smyga ner i sina lådor och vila upp sig till nästa december. Älskar jul men älskar också dessa blommor ♥
Det blev startskottet som behövdes tror jag så tack till våra gäster som hjälpte oss på traven lite :) Vi hade en trevlig stund och Marres goda pizzor tuggade vi i oss. Årets första och troligen så blir det fler under detta år. 
Idag fortsatte vi trettodagen med en god middag hos våra fina vänner och grannar. Hon sa att det var rester men alltså WOW!!! vad gott ♥
 
Blev en omgång med Mahjong och tävlingsmänniskan blev surare och surare ju längre spelet pågick... 
 
Den tävlingsmänniskan låg så dåligt till så det fanns ingen chans att vända det hela... trodde hon :) 
Men plötsligt händer det, som i lottovinster... för er som kan detta spel så ser ni att detta brukar verkligen inte hända...då menar jag den översta raden och min egen vind dessutom.
Jag kan säga att jag INTE förlorade utan jag vann STOOOOORT!!! :D 
Glad...? YES!! Trist för mina motspelare...??? Mohahahahaha!! :D :D :D 
Tur att de inte är lika dåliga förlorare som mig :D :D :D 
 
Nu somnar jag gott denna trettondag och hoppas att jag kan stiga upp lite tidigare i morgonbitti. Misslyckas heeeela tiden tyvärr.
 
Ha en fin helg! ♥
Kram ®