Äntligen...

lite regn denna sommar. 
Förstår om ni tror att jag fått solsting trots avsaknaden av... just precis... solen ;) Skulle försöka vara lite ironisk, lyckades jag eller?? :D 
Idag började faktiskt dagen med sol så lite utejobb har vi hunnit med. Målat ett förråd hos mina föräldrar, monterat odlingskragar och planterat några buskar. (Nu hoppas jag att Elvis INTE tuggar i sig våra planteringar denna gång)
 
Jag är ju egentligen ingen tjej med så kallade gröna fingrar och har inte varit så speciellt intresserad av blommor, buskar och planteringar alls. Nu har något hänt och jag tycker att det är så vackert med olika blommor, blommande buskar, skulle inte alls säga nej till ett litet växthus där jag kunde få odla lite. 
(Det vita bordet i hörnet känns lite fööör litet faktiskt.) 
 
Är det vuxenpoäng på det? :D :D :D Jag kanske redan är vuxen förstås när jag snart har levt ett halvt sekel :D Inte ännu men 2018 får jag börja med min nedräkning :D 
 
Dåligt sommarväder inbjuder till shopping och förutom de runda odlingskragarna så har jag äntligen hittat de perfekta amplarna som jag letat efter ett långt tag nu. Så fina och lite ovanliga och framförallt de är av ZINK!
I love it :)  Blev mysigt vid vår entre´ med de två "dumstrutarna " hahaha :D 
Nu dags för lite mer inspiration. Tv4play och lite Ernst tillsammans med en kopp te. Har handlat på glassbilen ikväll... alltså blir det även att äta en glasspinne. 
 
Hoppas att solen visar sig i morgon. Hoppet är ju det sista som lämnar :D 
Kram ®
 
 
 
 
#1 - - Suss :

Så fint det blev med amplarna 😊
Förresten hela er plantering är super så jag tror visst att du har gröna fingrar. Kram