Har man hund...

så har man :)
 
Då finns det inte något som heter för dåligt väder. Då är det bara att bita ihop och gå den där lilla prommisen trots att man är rädd att regnet ska lösa upp hela ens person och sen rinna bort tillsammans med regnvattnet efter gatan  (sockersöt som man är hahahaha) :D :D Nä, det är nog ganska riksfritt men blöt var jag ända in på kroppen efter prommisen och en tur till återvinningen i byn.  Hade ju kunnat ta regnkläder men jag skulle ju bara gå en liten bit... 
Vad hittar man då på en dag som denna??? Jo man bjuder en god vän på lite te och surrar bort lite tråkig tid, man springer till tvättstugan och matar tvättmaskinen, man städar lite i de utrymmen som man tääänkt ta tag i så länge, man hoppas att regnet ska dra bort eller åtminstone avta så man kan få knyta på sig joggingskorna och lufsa iväg några kilometer.
Det man också kan roa sig med är att titta på smhi och hoppas att solen ska vara på plats nästa vecka då vi ska ut på en liten tripp. Vi åker både till Ö-vik, Gotland och Stockholm. Blir mysigt att få lite miljöombyte i några dagar. 
 
Nä, bara att kura vidare inomhus.
Kram ®