Helg igen :)

Fredag och jobbat klart. Denna fredag blir en lugn hemmakväll tillsammans med Carmen. 
Förra fredagen och resterande av helgens dagar var fullbokade. Bara mysiga och roliga tillställningar förstås. Började med tjejmys hos fina Christin med hämtmat, smarrig efterrätt och en massa surr. 
Lördagmorgon skippade jag förstås sovmorgonen då det var dags för årets skridskopremiär. En härlig tur tillsammans med LLSK och vänner. Blanka fina isar som knakade sådär lite lagomt då vi svischade fram tillsammans.
 
 
 
Lördagkvällen blev fylld av sång och musik då bröderna Frank och Dan Ådahl gästade byn och rev av lite svängiga sånger från förr :) Här tillsammans med South Village Gospel.
Veckans sånger i huvudet på mig är förstås några från den kvällen som etsat sig fast ordentligt :D .
Ingen skridskoåkning på söndag tyvärr. Snöfall satte stopp för den men jag välkomnade istället en nödvändig sovmorgon för att ladda inför nästkommande vecka. 
Åkte sedan en sväng till city för att fixa farsdagspresent till min fina pappa.♥
Passade på att fixa både farsdags och födelsedagspresent till M som fyller år nästa vecka. Han är en stor konsument av bubbelvatten och nu har vi skaffat en ny sodastream till honom. Snygg, bäst i test men tar en hel del plats :D
Denna vecka har blixtrat till som vanligt och två träningspass har det blivit på Inpuls... det bästa gymmet i stan :) 
Igårkväll åkte vi på julmingel. Handplockat heter stället, Älvsbyn heter samhället. 
Julmusik och årets första glögg slank ner tillsammans med en liten saffransskorpa ♥. Love it ♥
Älskar zinkhus.
Idag hann jag avsluta veckan i skogen tillsammans med Carmen innan mörkret föll. Det blev plumsa ordentligt och jag ska säga att både jag och hunden blev helt slut.
Det har snöat ordentligt och snöar fortfarande en hel del. Blir tyvärr inga skridskoturer i helgen. Jag älskar snö och skidåkning men jag hade velat hinna med fler turer med skridskoklubben denna vinter. De blanka isarna som fanns förra veckan är nu blott ett minne :( Förhoppningsvis snöar det ner i öppet vatten på något ställe så det kan bli lite mer blanka isar framöver.
 
Nu tror jag att jag ska ta vara på denna egentid. Koka upp lite varmt te, traska till soffhörnet, krypa ner under en filt och titta på tv. 
 
Kram ®