Lördagsmysigt.

En kort lördag blir det om man som oss vaknade till lunchtid. Ett 12-timmars sovpass var inte helt fel. Vi behövde tydligen det eftersom vi låg där som två klubbade sälar. Full fart hela veckorna kräver sitt och att då lyssna på sin kropp är viktigt. Även om dagen blir kortare och man inte hinner med allt som man kanske skulle ha hunnit med ifall man vaknade 4 timmar tidigare. Som jag sagt förut så är lyssna ett löfte till mig själv :) 
Har iallafall hunnit med en sväng i skogen med min fina vän A. Granris skulle hämtas och jag hängde på. Mysigt att krypa in i grandungen och känna sig helt omsluten av dessa mäktiga träd. 
 
Börjar få en hel del jullängtan nu. M verkar också längta. Han köpte glögg, pepparkakor och premiärspelar julsånger ur högtalarna. 
Ute lyser gärdsgården för fullt och nu blev det ännu mer juligt då snön lade sig ovanpå.
Bara två veckor kvar till 1:a advent så kanske dags att börja kika i jullådorna snart. Ikväll blir det inget kikande utan vi får nöja oss med glögg, pepparkakorna och julmusiken. Inte dåligt det heller :D
 
Någon mer som längtar till jul?
 
Kram ®
 
 
 
 
 
#1 - - Kenneth:

Eftersom jag själv just nu befinner i "dom djupa skogarna"och möts av dom snötyngda stora granarna,så kryper faktiskt längtan till julen fram.
Kom på mig själv att sitta och nynna på julsånger ,när jag bytte lampa på skotern🎶🌲👍