Stormvarning!!!

Sitter här inomhus och kurar med en kopp te medan snön viner utanför fönstret. Blev en kort arbetsdag då vår chef skickade hem alla som körde bil till jobbet så fort som möjligt efter skoldagens slut. Klokt beslut för inte var det så trevligt att pressa sig igenom snövallarna som lagt sig där i vägen. Att få köra i dagsljus är mycket värt sådana gånger. 
 
Väl hemma skottade jag mig en väg från bilen in till huset. Detdär med att sopa bron var bara att glömma. Fick använda spaden även där för att få bort snötäcket.
Nu är det inte så att jag gnäller över att snön är här för jag älskar snö och skidåkning. Känns dock lite tidigt i år att börja åka skidor redan då det endast blivit en tur med mina långfärdsskridskor. Få se om det överhuvudtaget blir någon mer tripp tillsammans med klubben eller om man istället får nöta på isbanan. Inte alls lika härligt men i brist på annat så...
 
Nu ska jag fortsätta att jobba lite hemifrån medan energin finns.
I morgon blir en ledsam dag då vi ska säga farväl till en fin vän och släkting som fick lämna alldeles för tidigt ♥ 
Kram ®
 
 
#1 - - Birgitta:

Det är underbart med vinter och snö!Jag har åkt skidor tre ggr här hemma. Vi har inget spår ännu men jag har gjort eget spår. Det går bra med litet snö och gräs under.
Hälsa de dina och kram