Att ha pausat...

från bloggandet kan ibland vara nödvändigt. Ont om tid och händelser gör att orden inte finns där alltid och då är det bara dra i handbromsen och vänta in energin igen. 
Idag kände jag att jag nog kan få ihop några rader. :)
 
Vänner från förr... det är så trevligt när man äntligen tar sig för att fixa en kväll med middag och en massa surr. Varför har vi inte gjort detta förut tänker man förstås. Nu har det iallafall blivit av och fortsättning följer ryktas det om :) Det ser vi verkligen fram emot. En vacker höstbukett och skogens guld i form av kantareller delade de med sig av. Var länge sedan sist vi njöt av snittblommor så extra vackert blev det i vårt fönster och kantarellerna de ligger i frysen och väntar på ett perfekt tillfälle att ätas upp.
Ute i naturen har det hänt en del också. Dessa vackra lönnlöv har gulnat, lyst upp naturen och nu även ramlat av från grenarna. Jag har lust att plantera ett eget träd på vår gård framöver. Det tyckte inte grannen var en bra idé som idag räfsade upp stora högar med löv :D Jag får nog fundera på det ett tag till då...
 
När dagarna rusar på så här fort och listan på att göra saker är fylld till bredden och längden så kan en liten tripp ge lite energi och glädje. Denna helg har vi varit på en sådan liten tripp och ja, jag bär med mig en fin känsla som jag kan se tillbaka på med glädje framöver.
Middag på Tacobar i Skellefteå med fina vänner, 
 
superbra konsert med bland annat Peter Johansson och Ola Salo,
 
åka vidare för hotellövernattning i Umeå, samt ha en shoppingdag med en av mina bästa vänner. 
Här i en av mina absoluta favoritaffärer. Granit... stort GILLA på den affären. För den som undrar så ja, det följde med en del hem därifrån :D
En välbehövlig paus blev det efter några timmar. Att då på ett trevligt fik utbyta tankar, samtidigt förtära något gott tillsammans, med för mig en relativt ny bekantskap var också en av helgens höjdpunkter.
På vägen hem såg vi denna långtradare som kan få summera både dagarna på tur och slutet på denna helg med ett par fina lysen på släpet. ♥   ♥. Jag tar med den känslan inför arbetsveckan som startar upp i morgon.
För hur kul det än är att hitta på roliga saker så är känslan när man kliver in genom dörren hemmavid något som jag uppskattar mest ändå.  En varm dusch, en onepiece och några koppar te är ganska oslagbart ändå. 
Idag var det dessutom härligt höstväder och då blev det förstås en skogstur med både man och hund. Stannade till i enrisparadiset innan hemgång så nu är höstpyntet också fixat. 
 
Nu dags att samla kraft och ta itu med lite veckoförberedelser...ja, efter dagens middag förstås. 
Vad vore jag utan min egna kock med stort M ♥...? 
 
Ha en fin start på denna vecka
Kram ®