Jag ser...

på besökstatistiken att det finns några trogna vänner som kikar in här. Därför bra med några rader kanske så ni slipper läsa samma inlägg varje gång :D
 
Dagarna rullar på i ilfart och veckorna består av måndag-fredag hela tiden. Veckorna är intensiva så när helgen är här så däckar jag ner i soffan. Jag kämpar med att ta tag i lite musikuppgifter som släpar och det är verkligen inte det lättaste att motivera sig att starta upp igen.
Förra helgen var K hemma på besök och det var toppenmysigt att få rå om honom några dagar. Då hann vi även med en tur till våra vänner A & T som är experter på att visa oss deras närområde. Allvarligt så kanske guide i piteåområdet vore ett extraknäck för er :D ♥ 
Denna gång var det dessa coola björkar som stod på rad så stiligt. 
Denna helg har vi assisterat mina föräldrar. Vi åkte till Ica på 100-års kalas men ingen tårta blev det för moi.
Jag köpte med en blomma istället. Helt plötsligt så stod den bara där i hyllan och ropade... Här är jag!!
Du har ju länge tänkt köpa en blomma som mig. Nu är det dags :) 
Lydig som jag är så fick elefantörat följa med hem. 
Sen är det ju dessa fantastiska 4 äppelträd som mamma har planterat av äppelkärnor för längesedan. De är fulla med äpplen och vi hjälpte till att få ner dem. Fortsättning följer nästa helg för en del behövde mogna till sig litegrand. 
Nu hoppas man på att få smaka lite äppelmos och kanske äppelpaj framöver :)
Nu en avslutning på kvällen med ett program av den nya serien som vi fastnat för. Designated survivor. Ett tips såhär på måndagkvällen.
 
Ha en fin vecka kära ni :)
Kram ®